Review: ST. Moriz instant self tanning mousse


Ik vind het heerlijk om te zonnen onder de zonnebank maar het liefst natuurlijk onder ons echte zonnetje, maar echt goed is het niet voor je huid.. Na op mijn 16e eens een zelf-bruiner uitgeprobeerd te hebben waarbij ik oranje werd en onder de vlekken zat heb ik zelfbruiners afgezworen Gelukkig ben ik gezegend met een tintje maar op de een of andere manier zijn mijn benen altijd melkflessen! Nu vroeg Kirsten van Captain Tan ons of wij één van haar producten wouden proberen. In eerste instantie wou ik de review doorschuiven naar Charlotte maar na het bekijken van de website was ik toch best nieuwsgierig.. zijn dan toch niet alle zelfbruiners horror? Benieuwd naar wat ik van de producten vond? Lees dan gauw verder!


Ik kreeg van Kirsten de ST.Moriz Wash off shimmer en de ST.Moriz Instant self tanning mousse (klik!). In het pakketje zat ook nog een tanning mit om de mousse aan te brengen en een korte duidelijke uitleg.
Stap 1 is scrubben en hydrateren! Scrub jezelf met een scrub (niet op oliebasis) en hydrateer vervolgens je huid. 


De mousse op de tanning mit (en mijn melkflesjes op de achtergrond)
Hier kreeg ik best een beetje de kriebels, dat zag er wel erg bruin uit!Dan nu de grote test!

Stap 2 is tannen! Ik bracht de tan aan met cirkelende bewegingen van onder naar boven. Mijn voetjes bewaar ik voor het laatst en doe ik met de restjes op de tanning mit zoals wordt aanbevolen op de gebruiksaanwijzing. Voor jullie heb ik eerst mijn linkerbeen gedaan en daar de kleur opgebouwd zodat het resultaat goed vergelijkbaar is. Komt ie dan:Ik ben echt heel enthousiast. Ongelooflijk hè, wat een verschil! Na de eerste cirkel die ik aanbracht had ik het idee dat dit niet zo goed zou komen. Het zag er meteen erg donker uit. Na goed uitsmeren met de mit zag je uiteindelijk de kleur heel natuurlijk worden. Ik heb hier 2 keer de mousse aangebracht nadat de eerste laag opgedroogd was.

Op mijn armen (voor mij links voor jullie rechts aangebracht) twee laagjes aangebracht. Mijn armen zijn wel aardig getint omdat ik die toch wat meer in de zon heb dan mijn benen. Er waren dus maar twee laagjes nodig (de krassen zijn aangebracht door mijn stoute puppy).

Ik ben helemaal om, self-tannen is het nieuwe zonnen voor mij! De mousse stinkt totaal niet (iets waarover Charlotte altijd klaagt) en brengt super makkelijk aan. Ik heb ook het gevoel dat de tan erg lang mee gaat en dat voor €9,95,-. Erg budget vergeleken een keertje zonnebanken en nog beter voor je huid ook.

Bij Captain Tan kun je tot 22.00 bestellen en de dag erna kun je je tanning product al in je armen sluiten (zondag en maandag uitgezonderd).Bestellingen boven de €35,- worden gratis verzonden, zowel in NL als België! Bestel je voor €25,- (incl.verzendkosten) dan krijg je de Velvotan Tanning Mitt t.w.v. €4,95,- er gratis bij!


Zo, ik ben helemaal summerproof, ondertussen is mijn rechterbeen ook mooi bijgekleurd hihi!
Wat vind jij van het resultaat? Ga jij ook voor tanning producten of ben je meer een zonnebank typetje?
Liefs,

Samantha van de ModeVolg ons op social media:
4 opmerkingen:

 1. Wauw wat een mooi effect! En inderdaad, ik vind het nog echt betaalbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit klinkt wel erg goed zeg, ik ben ook wel benieuwd geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe niet aan zelfbruiners. Het lijkt me zo veel gedoe! Ik vind het resultaat wel erg natuurlijk ik had het meer onnatuurlijk verwacht eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier was ik erg benieuwd naar! Ik heb alleen een extreem droge huid, en ben bang dat ik dan vlekken krijg. En hoe heb je dat met je gezicht gedaan dan? Ook ingesmeerd of niet? Bedankt voor de duidelijke review :)

  BeantwoordenVerwijderen