H&M loves Coachella Festival Wear


Toen ik eergisteren op mijn werk kwam en de trap afliep naar de afdeling waarop ik was ingepland werd ik héél blij. De Festival Wear van H&M loves Coachella was binnen! Kant, felle prints, franjes en lekker boho, heerlijk deze collectie.

Uiteraard is er wat ingeslagen (online, lang leve de maandfactuur!) want als ik vrij kan krijgen ben ik dit jaar op mijn eerst festival aanwezig (Fierce Fashion Festival op 16 Mei). Ik heb er ontzettend zin in! Graag wil ik jullie laten meekijken naar de H&M x Coachella items want er zitten echt leuke (betaalbare) pieces tussen!

Dit jurkje links vind ik helemaal geweldig! Ik wil alleen naar het festival geen (hoger) hakken aan en ik ben bang dat ik dan in de sliertjes blijf hangen omdat ik maar 1.56 ben.. Dus ben je lang dan is dit jurkje hartstikke tof!


Dit lange kanten vest links heb ik gekocht, ik kan hem ook leuk combineren in een dagelijkse look.


Felle kleurtjes! Top en broekje vind ik echt super maar in combi samen net too much (kan een festival look too much zijn?) Het middelste broekje vind ik lekker boho en zou ik zo voor normaal dragen.

Deze rok is maar €9,99,- en hoedjes zijn helemaal festival!

Accessoires! Deze headpiece is straks ook in mijn bezit!

Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik ga dragen, ik ben ook nog van plan een aantal items zelf te maken!

Wat vinden jullie van de H&M x Coachella collectie? Je shopt de items hier:
Liefs,

Samantha van de ModeVolg ons op social media:

6 opmerkingen:

 1. Die hoeden en de zonnebril, love it!!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een gave collectie van H&M! Vooral de shorts vind ik gaaf, heel flowy. Liefs Carmen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die haarband is gaaf! (die doek voor je haar zeg maar) wil dat ook een keer proberen maar herinner me van vroeg er dat het altijd uit mn haar gleed haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zitten echt hele leuke dingen bij! Ik moet nog maar een rondje over de site doen geloof ik, want ik heb een aantal dingen gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zitten echt toffe items bij, ik vind de combi van het topje en broekje juist heel erg tof staan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great collections..., i guess i muat go check out hnm soon!
  http://sepatuholig.blogspot.com
  instagram.com/grace_njio

  BeantwoordenVerwijderen