Favoriete series voor de koude winterdagen!

Brrr, wat begint het al koud te worden! Met dit weer doe ik niets liever dan de verwarming een standje hoger zetten, dekentje, warme choco en lekkere hapjes erbij pakken en dan mijn favo series kijken. Benieuwd naar onze favourites? Lees dan gauw verder.

Ik ben gek op sprookjes en dan vooral de Disney varianten. Prinsessen die hun happy ending vinden, I love it! In Once upon a time komen vele karakters terug uit de sprookjes maar door aan alle karakterseen twist te geven in hun verhaal is het erg vernieuwend. Peter Pan, Belle en het Beest, Sneeuwwitjeanders als nooit te voren! Er zijn momenteel 4 seizoenen en je bekijkt Once upon a time hier (klik!)Jullie kennen The Vampire Diaries vast al maar zo niet zeker gaan kijken! De serie draait om Elena en haar love triangle met vampieren Damon en Stefan. Romantiek, drama, actie, spanning knappe mannen.. Vampire Diaries heeft het allemaal!
VD heeft maar liefst 6 seizoenen aan kijkplezier, je kijkt het hier (klik!)


Game of Thrones speelt zich af in de Middeleeuwen en draait om het gevecht over Westeros en het zitten op de ijzeren troon. De 7 edele families Stark, Lannistar, Baratheon en de Targaryens willen allemaal de plek opeisen van de ijzeren troon. Fantasy, drama, 'seks', politiek en actie. Zeker geschikt om samen met je hubbie te kijken! Winter is coming! De 4 seizoenen van Game of Thrones bekijk je hier (klik!)


Pretty Little Liars draait om 4 uit elkaar gegroeide vriendinnen die een jaar nadat hun 'groepsleider' Alison vermist werd weer samenkomen. Ze krijgen allen enge berichtjes binnen van ene -A- . De zoektocht naar wie -A- is en wat er met hun vriendin Alison is gebeurd is mysterieus,schokkend,spannend, dramatisch en draait allemaal om leugens. De één na de andere moord komt aan het licht. Na 5 seizoenen is het nog niet duidelijk wie de 'echte' -A- nou is maar spannend is het wel! Je bekijkt PLL hier (klik!)

Wat ik een mega spannende en originele serie vind is Orphan Black. Orphan Black draait om de iets van het pad geraakte Sarah die de identiteit aanneemt van een vrouw die pas zelfmoord heeft gepleegd en toevallig precies op haar lijkt. Haar plan was om haar bankrekening leeg te roven en vervolgens haar dochtertje op te halen bij haar pleegmoeder maar in plaats hier van raakt ze vast in het mysterieuze leven van de overleden vrouw en ontdekt hier dat ze één van vele klonen is. De actrice speelt de verschillende karakters echt ontzettend goed en het is een super spannende serie. Je bekijkt de 2 seizoenen van Orphan Black hier (klik!)


Na al de drama even zin aan iets luchtigs en om even lekker te lachen? Kijk dan New girl!
New girl draait om Jess en haar 3 vrijgezelle mannelijke huisgenoten. Jess is een beetje klungelig wat hilarische momenten oplevert maar is daarentegen wel erg blij met haar zelf. Zeker weten dat je vriendje hier ook dubbel om ligt! New girl heeft 4 seizoenen en je bekijkt de serie hier (klik!)Welke serie(s) kijk jij het liefst met dit koude weer? 

Liefs,
de Zusjes van de ModeVolg ons op social media:
3 opmerkingen:

 1. Orphan black heb ik al uit. Momenteel ben ik ook helemaal verslaafd aan Once upon a time.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leeeeeuk <3 Ik volg serieus alle series, op 'New Girl' na. Houd er zo van om 's avonds voor het slapen gaan een paar leuke afleveringen te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke series, een aantal ken ik zelf ook. Orphan Black is echt super gaaf! Echt een goede aanrader :-)

  BeantwoordenVerwijderen