Outfit: Autumn is here


Toen ik dit vest bij de H&M zag hangen wist ik meteen, die ga ik combineren met mijn bruine overknee boots! Ik moest en zou dit vest halen ondanks mijn No-Buy.. | Overkneeboots: eBay | Bag: Primark | Sweather: eBay | Vest: H&M | Watch: eBay |


Ik combineerde het vest met mijn overkneeboots, meer inspiratie nodig om overknee boots te combineren? bekijk dan ons andere artikel: How to Style: OverkneebootsDraag jij wel eens overknee laarzen en hoe combineer jij ze?Liefs,
de Samantha van de ModeVolg ons op social media:

9 opmerkingen:

 1. Wat zie je er weer prachtig uit, dat vest is inderdaad ontzettend mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super tof vest! Staat echt heel leuk in combinatie met die schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat zie je er tof uit! Zo lastig een no- buy.. het is voor mij ook bijna onmogelijk om niks te kopen ;)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige poncho! Doet me een beetje aan die van ChloƩ denken! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die tas is zo leuk!
  En de poncho ziet er ook prachtig uit ;)
  bedankt voor het delen wat een leuke post weer <3

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De combi met de boots ziet er super mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen