OUTFIT: New JeansIk was al een tijdje toe aan nieuwe jeans voor de winter. Al mijn dunne en lichte jeans kunnen echt niet meer en ik had eigenlijk elke keer maar 2 paar jeans die ik echt leuk vond. Bij Twinkeltje zag ik deze jeans en de keuze was snel gemaakt! Benieuwd naar de outfit en mijn nieuwe jeans? Lees gauw verder!Hij is mooi donker perfect voor de herfst en winter en de open kniestukken maakt hem speciaal. Daarnaast zit hij ook nog eens ontzettend fijn! De stof is stretchy en knelt niet!
Ik ben er ontzettend blij mee, hij matcht overal bij en zit heerlijk. De perfecte jeans!
 
 | Jeans: Twinkeltje | Poncho, scarf, bag: H&M | Bracelet met paardenhaar:Ukiefrontriemen | Sweather&belt: Primark | Shoes: onbekend

Waar moet volgens jou de perfecte jeans aan voldoen? 


Liefs,
Samantha van de ModeVolg ons op social media:

10 opmerkingen: