Weeklyshots #9


Wat gaat de week snel voorbij, het is alweer tijd voor de Weeklyshots #9!


Na al héél lang er naar toe gewild hebben gingen we afgelopen vrijdag dan eindelijk:
Halloween Fright nights in Walibi World! Het was in één woord GEWELDIG! Ik heb het zó leuk gehad. Ik zou er zo weer heen willen.

Onderweg met mijn vriend:Door het hele park liepen acteurs verkleed zoals zombies, vogelverschrikkers, mexicaanse doden, goblins, en uit bekende films zoals hellraiser, Jason, Frankenstein's monster enzovoort. De acteurs laten je echt schrikken door bijvoorbeeld plotseling achter je aan te rennen, of hun kettingzagen aan te zetten of keihard op een fluitje te fluiten. Ik vond het dood eng!De scarecrows! brrr!


Ik was best een beetje bang! hihi

We zijn in twee van de 4 Haunted houses geweest: The Villa en Jefferson Manor. Jefferson Manor is nieuw dit jaar en was vrijdag voor het eerst geopend en deze was zóóó eng! Toen ik er uit kwam had ik gewoon keelpijn van het gillen! Hij was écht steengoed, net alsof ik een horrorfilm was ingestapt! The Villa was ook eng maar kwam lang niet in de buurt van Jefferson Manor, echt geweldig!De Minion die mijn vriend met een spelletje heeft gewonnen voor mijn neefje die helemaal gek is van Despicable me en mijn knappe vriend!

Filmpje van toen de Walkers om 6 uur ineens rond gingen dwalen:Die 'walker' met honkbal kleding aan speelde het echt ontzettend goed, hij was zo realistisch. Ik was echt bang haha.
Zaterdag was dan eindelijk ons geplande Gourmet avondje van ons eet en 'roddel' groepje 'Juicy News' We hebben ontzettend lekker gegeten, vooral de biefstukjes en het gemarineerde lamsvlees die Anna had gekruid was héérlijk! Het was weer super gezellig met de ladies!


Ons toetje, simpel vanille ijs met slagroom en gemengd rood fruit, maar heel lekker! Jammie!Vandaag een heerlijke luie zondag, lekker uitgeslapen, geblogd, en uitgebreid gebruncht toen mijn vriend van zijn voetbal wedstrijd terug kwam. Lekker slecht een frikandelbroodje, Chinese tomatesoep ,een croissantje met kaas, en een broodje met uitsmijter met kipfilet, kaas chilisaus en ijsbergsla. Nomnom!Charlotte is druk bezig met het testen van de Vita Liberata pHenomenal Long Lasting Tan Mousse. Review volgt!Binnenkort een outfit online met dit nieuwe luipaardprint giletje van Charlotte! 


Liefs,
de Zusjes van de ModeVolg ons op social media:
14 opmerkingen:

 1. Aaah zo eng, ik durf daar echt niet heen haha. Heb met een half dichgeknepen oog het filmpje gekeken !
  Die minion is wel heel lief <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's, ben benieuwd naar dat giletje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto`s, dat filmpje is echt geweldig. Het lijkt me erg leuk om daar ook nog eens naartoe te gaan maar ik denk niet dat ik durf!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een tof overzicht! Ik wil ook nog steeds eens naar die Fright Nights in Walibi. Ziet er echt super leuk uit! Wat een mooie sjaal droeg je trouwens op die ene foto (onderweg met je vriend).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er creepy uit. Lijkt me geweldig, weer even kind voelen. Leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Ik heb ook ooit zo'n Halloween avond meegemaakt in Movie World, maar voor mij nooit meer hoor haha, veel te eng!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey meiden! Leuke post. Dat luipaard gilletje is 100 procent liefde! Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Brrrr, lijkt mij doodeng! Die Minion is echt heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha leuke kiekjes, ik ga mijnes van de juicy news club deze week plaatsen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen