Weeklyshots #10


Alweer aangekomen bij de weeklyshots nummer 10! De meeste mensen hebben in de Herfstvakantie vast veel leuke dingen gedaan, wij hebben vooral gewerkt aan professionaliseringstaken en een poging gedaan tot leren uit onze énorme schoolboeken. Daarnaast hebben we vooral lekker veel tijd besteed aan onze diertjes. Lekker gewandeld met de hondjes en met onze pony's bezig geweest. Daarnaast is Charlotte begonnen aan haar nieuwe baantje in het Holland Casino en heb ik mijn vakantiewerk er weer op zitten als huishoudelijke hulp bij ouderen. Niets bijzonders maar toch hebben we een aantal leuke shots voor jullie!

Mijn zusje was onderweg naar mij om Styling Saturday te shooten toen ze viel met haar fiets en haar hondje. Hele hand open, broek stuk en erg last van haar been. Samen met mijn vriend haalden we haar op en ben ik op haar fiets met haar hondje in de mand teruggefietst naar mijn huis. 3x raden wie er door een stortbui heen moesten fietsen.. Stippy en Samantha ja. Hier waren we dus heel zielig en nat hihi.
|


een voorproefje van de shoot met mijn zusje, deze foto is geschoten door mijn vriend!


De dag daarna logeerde mijn lieve neefje bij mij. We hebben Disney Infinity gespeeld op de Xbox (wat hij met zijn 4 jaar veel beter kan dan mij) en in bed met chippies lekker Toy Story 3 gekeken. Om 23.00 sliep hij dan eindelijk na héle (fantasie)verhalen die volgens hem écht waar waren hoor tante Mantha!Schatje met zijn minion die we vorige week wonnen bij Halloween FrightNights.Charlotte met Bobby, die gezellig een nachtje bij haar komt logeren. Is het niet een poepje?Lopend door het bos, onderweg naar onze lieve pony's. Daar stonden ze ons al op te wachten!Samen huiswerken tot middernacht in onze pyjama's met lekkere warme (baby) thee erbij.. deadlines komen steeds dichterbij :oHaha wat kan die toch lekker schuldig kijken!Als afsluiter van de week werd Samantha zondagmiddag verrast met een heel leuk mailtje, ze was winnaar geworden van de €50,- shoptegoed winactie van blog Loving Life is Easy bij Promiss!
Ze heeft iets roods gekocht, wat al een tijdje op haar verlanglijstje stond, ze is dus super happy nu hihi.
Kun jij bedenken wat het is wat ze gekocht heeft?

Wat hebben jullie deze vakantie gedaan? 

Liefs,
de Zusjes van de ModeVolg ons op social media:
6 opmerkingen:

 1. Aug ik vind het zo lief wanneer kleine kindje vol overtuiging een fantasie verhaal vertellen en ook nog zeggen dat het echt echt is, kan ik van smelten. En uuh lijk me niet fijn voor je zusje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! En tof dat je gewonnen hebt bij de winactie :-) Nog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeeh ben benieuwd naar de foto's van de shoot. En omg wat is Bobby een cutiepie <3 Ik ben heel erg benieuwd hoe de nieuwe items je gaan staan Samantha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rode fluffly lange winter trui :) !

  BeantwoordenVerwijderen