Weekly shots #8 met o.a. de opening van Primark Arnhem en citytrip Londen!
We hebben weer twee drukke maar leuke weken achter de rug. We waren o.a. uitgenodigd bij de Primark opening in Arnhem waar we wat leuke shots van hebben (shoplog en vlog volgt nog). Shots van gezellige vriendinnen avondjes en een citytripje naar Londen. Kijk je mee naar onze week?


Samantha haar vriendengroepje "juicy news" gaat geregeld samen eten en vooral heel veel kletsen. Vorige week was het weer zo ver en maakte Kai lekkere bruschetta's en verse kippesoep met veel groenten! Het spelletje '30 seconds' is favoriet maar we kunnen het nooit laten om te cheaten, de kunst is om dat te doen zonder dat de andere partij het door heeft haha.Mijn lieve vriendin Sara had ik al een tijdje niet gezien, dat was even afkicken want voorheen zag ik haar dagelijks bij het sporten. We hebben het beide gewoon zo druk dat we echt moeten plannen om elkaar te kunnen zien. Gelukkig is het dan wel weer héél gezellig en hebben we elkaar dan mega veel te vertellen. Bij het DE Cafe hebben we een lekkere chai thee besteld met cheesecake en strawberry cheesecake. Vervolgens op het terras lekker gesmuld van olijfjes, brood met verschillende dips en bitterballen. Yum!Charlotte heeft de broccoli burgertjes van Foodgloss gemaakt en volgens haar zijn ze héérlijk. Ze gaat ze gauw ook eens voor mij maken, ben benieuwd!Een echte daglichtlamp besteld voor in onze softbox. Wow! Ik vroeg me af waarom de doos zo groot was en of er als verassing misschien twee lampen inzaten, maar hij is gewoon zo huge! Gelukkig past die en geeft die super veel licht :)Dinsdag werd de nieuwste Primark in Arnhem geopend, wat een mooi filiaal! De gangpaden zijn mooi breed en hij is echt groot! Er stond een lekker ontbijtje voor ons klaar, vervolgens kregen we een rondleiding en daarna shoptijd. 

Echt fijn om te winkelen in een bijna lege Primark. Super leuke aankoopjes gedaan. De vlog komt dinsdag online en daarna nog de shoplog!Voordat Samantha naar Londen vertrok kwam ik nog even snel de vlogcamera langs brengen zodat Samantha die mee kon nemen. Samantha was in haast haar spullen aan het inpakken omdat ze al bijna moesten vertrekken en ze moest ook nog eten. Toen ik de camera langs kwam brengen kreeg ik ook nog een bord roti voorgeschoteld, jummie! Scheelde mij weer koken hihi.
De bovenste foto was onderweg naar Londen vanuit de trein richting Zwolle en onder was in de Metro in Londen! Mijn zusje (links) en ik (rechts) hadden een citytripje naar Londen gekregen voor onze verjaardag van mijn schoonzusje (midden). 


Aankomst in Londen vanaf de boot.
Buckingham Palace en eekhoorntjes voeren in Green park, zó leuk!

Één dagje Londen was eigenlijk veel te kort. We hebben maar een aantal bezienswaardigheden gezien en kunnen shoppen in Oxford Street (o.a bij de Forever21 en Primark) maar het is zeker een stad waar ik heel graag weer eens naar toe wil maar dan voor een paar dagen zodat ik de hele stad goed kan bekijken!

De busreis was verschrikkelijk, ik had mega nek en rugpijn en tintelende armen en benen. Dus in het vervolg met het vliegtuig.


Op de boot waren we zó moe dat we op de grond hebben geslapen, we waren net 3 zwervertjes hihi.

Zijn jullie wel eens in Londen geweest? Wat vind jij een echte 'must-see' in Londen en welke winkel mogen we echt niet missen?
Liefs,
de Zusjes van de ModeVolg ons op social media:
7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk verslag! Londen is zooooo een geweldige stad! Ik ben er in april een weekje geweest, en wil het liefst zo snel mogelijk weer een keer. Vooral het shoppen vond ik daar zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! I love Londen! En die broccoli burgers lijken me heerlijk, snel een keer proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke shots weer! Ik miste ze al. Leuke dingen hebben jullie gedaan en nu heb ik honger!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk fotoverslagje! Ik wil zo graag eens naar Londen, lijkt me erg gaaf daar!

  BeantwoordenVerwijderen