REVIEW: pHenomenal Self-Tan Mousse van Vita Liberata + WINACTIE


Wij hebben de pHenomenal 2-3 weken self-tan mousse opgestuurd gekregen om te testen. Ik (Charlotte) ben de uitdaging aan gegaan! Ik kan alvast verklappen dat ik positief verrast ben. Daarom hebben wij geregeld dat één van jullie dit luxe self-tan product (t.w.v.€ 46,50)  kan winnen! Kijk dus snel verder ;-)


Vita liberata over de pHenomenal:
De pHenomenal is 's werelds eerste zelfbruiner die 2-3 weken blijft zitten. Met behulp van een speciale combinatie van natuurlijke voedende extracten en de unieke pHenO2 technologie, heeft Vita Liberata de self-tan opnieuw uitgevonden. pHenomenal bevat alle USP's van hun andere self-tan producten, maar blijft tot 4 keer langer zitten:

• Geen strepen & geurloos.
• 100% vrij van parabenen, parfum en alcohol.
• Eenvoudig aan te brengen.
• Unieke Pentavitin vocht "lock"complex. 
• 70% organische extracten die vriendelijk zijn voor de huid en een natuurlijke "fade" produceren. 

Toepassing:
1 toepassing van de pHenomenal blijft ongeveer 7 dagen zitten, 2 toepassingen 10+ dagen en 3 toepassingen 2-3 weken.

Wanneer je het 2-3 weken effect wil bereiken kun je op 1 dag om de 3 uur smeren: Insmeren, 3 uur wachten, douchen, dan weer smeren en 3 uur wachten en dan weer. Of je kunt (wat ik heb gedaan) 3 dagen achter elkaar smeren (dit moet wel iedere keer binnen 24 uur). Dan kun je dus gewoon 's ochtends douchen, smeren en de volgende ochtend weer douchen en smeren en de volgende ochtend weer. 

De mousse is te verkrijgen in de kleuren: light, medium en dark. Ik heb de medium kleur getest.Bij het product wordt een gebruikershandleiding en een tanning handschoen geleverd, wat ik zelf erg fijn vond. Ik heb namelijk wel eens eerder zelfbruiners gebruikt en dan had ik altijd erg gevlekte handen van het smeren, bah! Daar had ik nu dus geen last van.

Een nadeel van zelfbruiners vind ik zelf altijd de geur. Ik kan het niet omschrijven maar het is een misselijk geurtje, die je de hele dag door ruikt. de Phenomenal self-tan mousse beloofd echter geurloos te zijn, is dat even een pluspunt! 

Testen die handel! Mijn huid heb ik 8 uren voor ik de tan aanbracht gescrubd en na die 8 uren kon ik beginnen!
Ik ruik inderdaad niks wanneer ik aan de mousse ruik. Maar wanneer ik het op mijn huid heb, en de dag verder vordert dan ruik ik toch lichtjes dat zelfde geurtje! Maar goed, dat kan ik voor 3 dagen wel verdragen als ik er daarna 2-3 weken een mooi kleurtje aan overhoud!

Het aanbrengen van het product is eigenlijk heel simpel: je doet een pompje, of twee pompjes van de mousse op de bijgeleverde handschoen en brengt het met ronddraaiende bewegingen aan op de huid. Je ziet de bruine mousse samensmelten met je huid en je huid ziet er direct bruiner uit. Je moet wel goed opletten dat je het goed uitsmeert anders kun je alsnog vlekken op je huid krijgen, maar dat is logisch.

Ik heb de mousse expres getest op 1 been en op 1 arm zodat jullie goed het verschil kunnen zien zonder dat er een verschil van belichting is op verschillende voor-en-na foto's.

Dit is het verschil op mijn benen! Nu snappen jullie vast wel waarom ik zo tevreden ben over deze zelfbruiner?!

En het resultaat op mijn polsen en armen:Mijn polsen waren in vergelijking met de andere kant van mijn arm echt héél erg wit, nu lekker niet meer! Ik heb inmiddels ook mijn andere been, arm en de rest van mijn lichaam ingesmeerd met de pHenomenal en ben nu voorzien van een mooi zomers kleurtje in de herfst! Ik ben erg tevreden over de kleur en vind niet dat het 'fake' lijkt. Het lijkt gewoon een natuurlijk gezond kleurtje.

Winwinwin!
Kan jij nou ook wel een mooi kleurtje gebruiken dit najaar? Doe dan mee met onze winactie, wij mogen namelijk 1 bezoeker blij maken met de pHenomenal! 

Wat je moet doen om kans te maken:

- Like onze Facebookpagina
- Volg ons op Instagram
- Abonneer op ons Youtube kanaal

Extra kans:

- Like de Facebookpagina van Vita Liberata Netherland
- Volg  Vita Liberata op Instagram

En als laatst: laat hier een comment achter met je e-mail adres, zodat wij je kunnen mailen wanneer je gewonnen hebt, succes!

Niet mee doen, maar wel hebben? Je kunt de pHenomenal hier kopen.

De winnaar is bekend, Evelien Bijlsma gefeliciteerd, Jij hebt deze winter een mooi bruin kleurtje! Liefs,
Charlotte van de ModeVolg ons op social media:
12 opmerkingen:

 1. Ik doe niet aan selftanning , ik heb het een keer geprobeerd, maar het is niks voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou het heel graag willen proberen! Ik heb zoiets nog nooit gebruikt dus ik ben erg benieuwd. Mijn zomerkleurtje is namelijk ook al bijna verdwenen en ik vind mezelf er toch iets beter uitzien met een bruin kleurtje!
  Ik heb alle stappen gedaan (instagram: xdooww) en mijn emailadres is: dominiquearink@hetnet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze prijs winnen óf vinden in mijn brievenbus,maakt thuis komen van mijn werk extra knus !
  FB: Diny Gijsberts
  Pinterest: DinyG
  YouTube: Diny Gijsberts
  Instagram: momzymom
  Twitter nr. 39: Dinie Gijsberts
  diny.gijsberts@tele2.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whahaha Gelukkig is het geen weer om korte rokjes te dragen met jou gekleurde benen;-) Ikzelf heb zonneallergie, behoorlijk vervelend en dus ook al veel verschillende zelfbruiners getest, tot nu toe ook nog niet echt DE zelfbruiner gevonden... Heb wel van die gezichtsdoekjes, en opzich zijn die prima te doen. Maar om nou zoveel doekjes te kopen........ Ik zou graag eens een lekker bruin kleurtje hebben, daarom doe ik graag mee.... Enne natuurlijk heb ik alle stapjes doorlopen!:) Groetjes ilse, wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wo wat een verschil. Ik zou het heel graag willen winnen:)
  Mijn mail: evelienbijlsma123@live.nl

  X Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh winnen! Ik likete jullie overal al. Ik wil heel graag winnen want ik ben best wel wit!!
  ps. jullie moeten meer video's maken want jullie zijn zooo leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oja mijn email is: sanne.vanzomeren@gmail.com

   Verwijderen
 7. Ah jaa! Ik wil dit zo graag al eens proberen! Als Pinda zijnde vond ik altijd een beetje raar om een zelfbruiner te gebruiken ( hoezo? Je bent toch al bruin? ) maar helaas heb ik écht witte billen en benen. En om nou met mijn witte billen in de Prinsentuin te gaan liggen..nee. Ik hoop dat ik hem win! Ik ben net geabonneerd en heb jullie geliked, insta volgde ik jullie al. Mijn emailadres is saonah_viane@hotmail.com .

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauwww ik kan wel een goede zelfbruiner gebruiken! Na deze heerlijke zomer is mijn mooie bruine kleurtje aan het verdwijnen :(
  Mijn email is: lisanne.versluis@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi verschil! Heel natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I wanna win! I wanna win! 😍
  Pick mee! Pick meeee! :p
  Het lijkt net of Charlotte een mooie getinte zijden panty aan heeft
  Sexy legs zonder panty! Yeah!
  Ik ga nog altijd onder die ongezonde zonnebank :/ als ik er te lang over nadenk wordt ik panisch over huidveroudering, huidziektes en pigmentvlekken..bahh
  Ik heb alles geliked en gevolgd, email is lill_lunatic@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen