Outfit: It's so fluffy I'm gonna die


Niet mijn outfit is fluffy dit keer, maar mijn 'props'. Onze lieve knappe harige Tenten die te zien is vanaf foto 4. Eindelijk kan ik mijn rode enkellaarsjes aan van de Forever21, ik heb hem gecombineerd met mijn nieuwe trui van de Promiss waar ik een giftcard van had gewonnen via het blog LovinglifeisEasy. Ben er super happy mee Svenja!
Ik heb de rode trui en de boots gecombineerd met dit nieuwe hoedje wat ik eergister kocht bij de V&D ik vind hem hartstikke leuk maar  mijn vriend hem verschrikkelijk. Begrijpen jullie vriendjes de nieuwste trends soms ook niet helemaal? of snappen alle mannen dit niet. Mijn vader was ook niet echt enthousiast. Die zij 'als jij het maar mooi vind' haha. Knappe Tenten!


'It's so fluffy I'm gonna die!'Details


| Trui: Promiss |  Jeans: H&M | Heels: Forever21 | Bag: Modemusthaves | Hat: V&D | Cat: Marktplaats | Wat vinden jullie van deze look? Liefs,
de Samantha van de ModeVolg ons op social media:

16 opmerkingen:

 1. Supermooie outfit, staat je super goed die rode kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie trui! Gave kleur ook :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat hoedje is tof met die aztec print. Haha mijn vriendje en vader hebben er ook last van. :P Als je één keertje iets aparts koopt (zoals een hoedje) dan moeten ze er aan "wennen"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt killing voor je zelfvertrouwen af en toe! Toen ik het hoedje had gekocht was ik zo blij dat ik hem meteen opzette, maar na de opmerkingen van mijn vriend en vader begon ik toch weer te twijfelen maar vaak wanneer Charlotte iets goedkeurt weet ik dat 't goed zit.

   Liefs

   Verwijderen
 4. Wat een leuke outfit, het staat je echt super! En ik vind de rood/roze achtige kleur super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit! Die kat is ook zooooo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig outfit en volgens mij zullen mannen het nooit begrijpen haha. En grappig die detail van waar je kat vandaan hebt hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh.. je kat heet Tenten? Ik snapte de zinsopbouw al niet hihihi
  Even on topic, de outfit is prachtig en wat staat rood je super zeg!
  & ben erg jaloers op je figuur haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt hihi, ze heet Tenten en je spreekt het dan uit als Ten-ten. Komt uit een Japanse anime serie hihi. Dankjewel! Ik vind mezelf iets te rond maar misschien moet ik het ook maar eens accepteren en er juist blij mee zijn.
   Liefs!

   Verwijderen
 8. Die hoed is super tof! En deze tint rood staat je heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waaaaaaauw, wat is de trui prachtig! Je ziet er echt onwijs mooi uit, en wat heb de trui gaaf gecombineerd! Mijn complimenten. Super fijn om te horen dat je er blij mee bent. En wat een te lieve kat heb je <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah super lief Svenja! Ik wist meteen dat ik 'm met deze laarsjes wilde combineren, dus nogmaals bedankt!

   Liefs!

   Verwijderen
 10. Super leuke outfit, die tas is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen