Opening Primark Arnhem (vlog)


Dinsdag 30 september opende Primark Arnhem haar deuren. Wij waren aanwezig bij de pers opening en we hebben voor het eerst met onze nieuwe "vlog" camera gevlogd! Kijk je mee?


Wij vonden deze opening een leuke gelegenheid om voor het eerst te gaan vloggen! Om kwart voor zeven 's ochtends vertrok onze trein al vanuit Leeuwarden, we waren er mooi vroeg bij, maar hadden er zin in! Om kwart over negen konden wij naar binnen, we werden ontvangen met een heerlijk ontbijt, zodat we lekker konden shoppen met een volle maag! 
Er werd een presentatie gegeven en we kregen een rondleiding door de winkel, daarna konden we lekker shoppen (al hadden we in de tussentijd ook al een aantal dingetjes uit de rekken gepakt). Shoppen in een rustige Primark, die net is aangevuld, wie wil dat nou niet?! Voor publiek werd de winkel om 11 uur geopend.

Wij vonden het een hele fijne, ruime winkel. Het viel ons vooral op dat alles heel groot was, echt een héle grote schoenenafdeling, jeans afdeling en accessoires afdeling. De najaarscollectie ligt volop in de winkel, er hingen een hoop leuke jassen! Vooral veel oversized en furry/fluffy jassen, we love it!

We waren nog wel een beetje onwennig en vergaten ook steeds de camera erbij te pakken. Ook de kleurinstellingen zijn niet helemaal oké. Maar hé, het is een nieuwe camera, eerste keer vloggen en we hebben er weer heel veel van opgestoken voor de volgende keer!


Primark Arnhem is alweer het tiende filiaal dat in Nederland is geopend! Met een oppervlakte van 5.600 vierkante meter is dit tot nu toe de grootste Primark in Nederland. De winkel telt twee verdiepingen en heeft een uitgebreid aanbod aan mode, schoenen (echt héél veel!), en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Ook beschikt de winkel over een afdeling met trendy interieurartikelen.

In Nederland heeft Primark al vestigingen in: Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam, Almere, Zoetermeer, Eindhoven, Nijmegen, Enschede en de vorige week geopende winkel in Venlo. 

Voor het einde van 2014 opent Primark ook nog winkels in Rotterdam Zuidplein en één in Den Haag. Wij zitten nog steeds te wachten tot er eindelijk een Primark in het noorden zal openen, het is altijd zó ver reizen voor ons..Onze geshopte items, oops! De shoplog komt snel online :)

We hopen dat jullie het leuk vonden om te zien!

Ben jij al eens bij de Primark in Arnhem geweest of ben je van plan om er binnenkort heen te gaan?

Liefs,
de Zusjes van de ModeVolg ons op social media:
10 opmerkingen:

 1. Leuke vlog! Ik ben erg benieuwd naar jullie aankopen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke vlog en jeeeetje wat een tassen haha! Ik ben benieuwd naar de shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo grappig om mezelf er tussen te zien staan, haha. Het was leuk he! Wat een tassen wat een gave treincoupe. Die ken ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Wat veel schoenen inderdaad, ik ga volgende week voor het eerst naar de Primark :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke vlog! Ik ga hem ook op mijn blog zetten :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke vlog, ben benieuwd wat jullie gekocht hebben! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk meid ik ben benieuwd wat jullie hebben gekocht liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pfoewww wat een tasjes! Superleuk, ik wil ook snel weer eens naar de Primark! http://22dingen.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen