New in: Rode enkellaarsjes van Forever21 + inspiratie


Al weken ben ik obsessed met de kleur rood. Ik vind het een prachtige kleur, perfect voor de herfst en winter. Benieuwd? Kijk dan verder!

Rood staat voor hartstocht, liefde, passie en verbondenheid. Het is een super vrouwelijke kleur en ook echt een powerkleur! In de H&M lag een gratis exemplaar van hun magazine en daar stond een foto in van een vrouw met een rode trui. De outfit was simpel, maar zo classy en vrouwelijk. Een simpele rode oversized trui maar wauw! Vandaar dat ik al weken op zoek ben naar de perfecte rode trui. Tijdens mijn citytripje in Londen hopte ik ook even de Forever21 binnen en daar zag ik ze, de perfecte rode enkellaarsjes voor bij mijn rode trui! (die ik nog niet heb)
Ik was op slag verliefd, en dat ben ik nog steeds. Ze zijn zo prachtig en ik ben er helemaal happy mee!


De foto waardoor ik geïnspireerd werd, de trui, haar laarsjes, lipstick, clutch! Wauw!


Dit zijn ze dan, mijn nieuwe ankle boots van Forever21 (€24,95,-). Zucht, ze zijn s├│ pretty! Ik kan niet wachten om er outfit foto's mee te maken en leuke combinaties. 
Zwarte jeans, rode trui, rode lipstick, of een all black outfit met leather pants mijn fur jasje en dan deze boots er bij! Ter inspiratie deze mooie sweathers van eBay, vooral helemaal links is favoriet!
Sweather (links)
Sweather (midden)
Sweather (rechts)
Rode lipstick, super vrouwelijk en heel mooi warm voor de Herfst en Winter!

Wat vind jij van mijn enkellaarsjes uit Londen en hoe zou jij ze combineren?

Liefs,
Samantha van de Mode


Volg ons op social media:


8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke laarsjes en fijne inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fantastische laarsjes Rood de kleur van de liefde en passie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rood is inderdaad een super mooie kleur voor de herfst en winter! Die laarzen zijn trouwens echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze echt helemaal geweldig! Weet je toevallig ook of ze de laarsjes ook in de Forever 21 in Nederland hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi, nee sorry dat weet ik zo niet maar ik denk het haast wel. De Primark collectie uit Londen kwam ook overeen met die van de Primark hier in Nederland dus ik verwacht eigenlijk wel dat dat met de Forever21 ook ongeveer zo is. Als je in de buurt van Amsterdam woont zou ik gewoon even een kijkje nemen, hebben ze deze laarsjes niet dan hebben ze nog wel genoeg andere mooie items! (Hele mooie Celine KO!!)

   Verwijderen
 5. Ai ai ai... Die rode schoentjes zijn zeer welkom, mijn tenen jeuken al. Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel, de laarsjes zijn heel leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen