HOW TO STYLE: The boyfriend jeans


De boyfriend jeans, you either love it, or hate it. Ik moest eerst niets van weten maar hoe vaker ik hem zag, hoe leuker ik hem vond. Tot ik in de Primark Londen zelf mijn eerste boyfriend jeans kocht. Charlotte is nog niet om en vind hem niet leuk maar ik ben er helemaal weg van. Klein probleempje; hoe style ik in godsnaam die jeans zonder dat ik er uit zie als één van mijn vriend zijn vrienden of als een smurfje met te grote kleren? Lees gauw verder!Eigenlijk is deze post dus een klein beetje egoïstisch want ik schrijf hem eigenlijk voor mezelf, om zelf inspiratie op te doen maar ik hoop dat jullie er ook iets aan hebben!

Met (oversized) blazer en heels:één van mijn favo combi's en zeer waarschijnlijk zal ik mijn jeans ook vaak in deze combi dragen. Casual maar toch vrouwelijk!

Met heels en een chunky sweather:


Pinterest

Wie had ooit gedacht dat chunky op chunky kon? Het staat geweldig met heels, ik ben benieuwd of ik dit ook aandurf!

Low en high waisted boyfriend jeans met cropped sweathers:Pinterest

Wat een mooie combinatie, misschien met een high waisted boyfriend jeans zou ik het aandurven maar met een low waist vind ik toch wel spannend al staat het wel super! misschien na nog wat maandjes sporten hihi.

Met flats, (converse) gympies, loafers of slip ons:Pinterest

Veelzijdig die boyfriend jeans hè?! zelfs met flats staat deze jeans geweldig. Vooral voor de lange dames, voor de korte meiden (zoals ik) is het dan wel van belang om niet ook nog een wijde trui er boven te dragen anders krijg je dus dat smurf-effect hihi.

Met t-shirt of blouse:kenza stylesnooperdan

De vraag is nu meer, wat kan niet! Er zijn oneindig veel combinaties te bedenken met de boyfriend jeans!

Heb jij al een boyfriend jeans in je kast hangen? Hoe combineer jij deze jeans?


Liefs,
Samantha van de Mode


Volg ons op social media:


7 opmerkingen:

 1. Mooie inspiratie, ik zou de jeans dragen met een gekleurde of zwart/witte blazer, dat maakt het toch vrouwelijker ohja en heels! Ik ben zelf ook nog niet om, maar dat komt omdat ik denk ik niet een fijne boyfriend jeans heb gevonden! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien, ik wil nog wel een keer een boyfriend jeans aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke inspiratie! Ik ben dol op mij boyfriend jeans, hij is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke inspiratie! Toch is een boyfriend jeans niets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit vind ik altijd erg gaaf, alleen vind ik het totaal niet bij mijn figuur passen.
  Ik ben al erg breed gebouwd bij mijn heupen en hier door lijk ik echt 10 kilo dikker
  ZO jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind een boyfriend jeans in combinatie met hakken echt gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben echt groot fan van de boyfriend jeans :)

  Bedankt voor het delen!
  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen