Cozy Sweather WeatherHet is weer sweather weather! Als het van dit druilerige weer is wil ik alleen maar dikke truien dragen en wegkruipen onder een dekentje met warme choco. De trui die ik vandaag draag van Vila is perfect voor dit weer. Hij is fluffy en heerlijk warm. Vandaag is het zo'n dagje dat ik lekker niets hoef te doen. Mijn dag bestaat vandaag dan ook uit wat tijdschriften lezen, bloggen en mijn warme chocolademelk weg slurpen terwijl de regen zachtjes op de ramen tikt heerlijk!

Ik ben zo blij met mijn fluffy trui van Sans-Online! Ik kocht hem voor €34,95,- en hij is heerlijk warm en zit als gegoten. Hij zit lekker losjes om je armen, hij is warm maar je zweet er niet gauw in door het feit dat hij niet te strak onder je oksels en armen zit!


Wat doen jullie op zo'n regenachtige vrije dag? 


Liefs,
Samantha van de Mode
11 opmerkingen:

 1. Leuke trui! En hele mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke sweater! <3

  Als ik echt vrij ben en helemaal niets moet? Dan ga ik lekker op de bank onder een dekentje een serie of romcom kijken. Heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's en die trui lijkt me zo zacht! Ik ga het liefst lekker series kijken met een kop thee als het regent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke trui! Ik ben de laatste tijd ook enorm fan geworden van comfy, fluffy en oversize truien <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze trui is echt perfect! Lekker warm en hij ziet er ook nog eens classy uit, mooie kwaliteit volgens mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zo'n fluffy trui. Lekker chillende op de bank met een bak thee

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een prachtige foto's, net alsof ze zo uit een mode magazine komen <3 De trui ziet er echt heerlijk cosy uit ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk zo'n trui! Ik heb er gister een gekocht bij H&M ^^

  BeantwoordenVerwijderen