Weekly shots #7


De weeklyshots van afgelopen week!We love Subway! We begonnen de week door gezellig samen bij de Subway te eten na school. Samantha neemt eigenlijk altijd een broodje Chicken Teriyaki en ik (Charlotte) neem altijd een Spicy Italian. Wat is jullie favoriet?Samantha die een stukje aan het fietsen is met haar Shetlandpony. Wij fietsen wel vaker met de pony's en het is altijd zo grappig om te zien hoe mensen je dan nakijken, zo van 'hè is dat een grote hond?'.Helaas werd Samantha halverwege de week ziek, ze heeft de griep flink te pakken! Zo zielig! Hier ligt ze op de bank met haar smoothie en haar kat die haar gezelschap houdt. Samantha is trouwens nog steeds ziek, daardoor lopen onze outfitposts nu wat vertraging op.Ik ben maar even mijn kledingkast ingedoken om nieuwe outfit combinaties te maken. Ik koop altijd zoveel losse kleding en ben dan vervolgens te lui om er een combinatie mee te maken en dan ligt het maar wat in mijn kast, zonde!Nog een casual outfitje. Samantha had deze trui al in het roze, dus ik wist dat die mooi zat, kon het niet laten om hem ook in mijn maandelijkse H&M bestelling te gooien, maar dan in het wit! Eindelijk iets wat bij mijn mooie Primark ketting past. Ik heb nog wel tien nieuwe combi's gemaakt dus er zitten weer heel wat nieuwe outfits aan te komen op het blog!Healthy omeletje, met courgette, broccoli, wortel en tomaatjes. Hij is zo lekker, weer zo'n goed (gezond) idee van Samantha. Ik eet dit nu vaak als middageten.


Dat was deze week alweer, een rustig weekje voor ons met vooral veel school. Zodra Samantha beter is gaan we weer leuke outfits shooten! 

Ik ben trouwens alweer helemaal into de herfst outfits en heb al best wat herfstkleding ingeslagen.. en nu is het steeds zulk mooi weer, dat ik het niet aan kan! Haha, het is ook nooit goed, hebben jullie hier ook last van?

Liefs,
de Zusjes van de ModeVolg ons op social media:
12 opmerkingen:

 1. Oehh de subway!
  Wat ben ik toch verslaafd aan die winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Die witte schoentjes zijn gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfits en beterschap voor Samanta! x

  ps. waar heb je die witte hakken vandaan? ze zijn erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die witte trui moet ik ook echt hebben, hij valt inderdaad erg mooi! Thnx for the tip ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap Samantha! Ik neem zelf ook altijd Chicken Teriyaki, super lekker :) xo keysofanouk.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke foto's. Vooral de outfits met de rode blouse is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's, de tweede outfit is heel mooi! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmm I love Subway too! En wat zijn die witte plateau schoenen vet! Echt ontzettend leuk, zou ik ook nog graag in m'n stash verwelkomen :) Leuke blog hebben jullie meiden! Liefs, Felicia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke diary kiekjes, lekkere broodje van de Subway alleen jammer dat je er ziek van ben geworden. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die outfit met de leren broek vind ik echt heel erg gaaf! Als ik er toch eens een figuur voor had hahah.
  Denk dat ik ook een beetje vreemd zou kijken als ik iemand zou zien fietsen met een pony, wel een unieke manier hihihi

  BeantwoordenVerwijderen