OUTFIT: Soft colors & side-split skirts



Oh, wat een heerlijke nazomer hebben wij! Ik heb al heel veel herfstkleding ingeslagen en was al helemaal voorbereid op het herfst weer. Toen deze maxi-skirt vorige week bij mij op de mat lag die ik begin Augustus op eBay bestelde baalde ik best wel.. Hij was zo mooi en kon ik hem amper nog aan.. en nu is het al de hele week mooi weer dus perfect om deze outfit te shooten!




Ik ben ook nog steeds heel blij met deze heels die ik vorig jaar bij de Primark heb gehaald. Zwart met beige/bruin en andere aardetintjes vind ik altijd heel geslaagd.


De ketting past er super mooi bij, hij is best chique en deze oorbelletjes scoorde ik voor €1,99,- bij de 1001 voordeelshop! Ze zijn echt super cute. 


Zoals jullie misschien op de foto's wel kunnen zien ben ik de laatste tijd heel erg moe, die wallen zijn niet te verbergen helaas. Ik vind het erg moeilijk om een stapje terug te doen en het rustiger aan te doen. Vorige week was ik een goede week erg ziek dus toen moest ik wel maar ik merk nu al dat ik weer van alles en nog wat op mijn hooivork neem *zucht* Ik hoop dat ik binnenkort tips voor de bezige bijtjes onder ons heb die net als ik moeilijk nee kunnen zeggen terwijl we zelf al omkomen in het werk! 






 | Skirt: eBay | Sweather: eBay | Pumps: Primark | Ketting: H&M | Bag : Loavies | Horloge: eBay | Oorbellen: 1001 voordeelshop |  


Genieten jullie ook nog zo van de nazomer of kijken jullie al echt uit naar de Herfst?


Liefs,
Samantha van de Mode


Volg ons op social media:


13 opmerkingen:

 1. Wauw dit staat je zó goed! Zo`n rok zou ik toch niet aandurven, maar wel heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie look! Ik vind je horloge ook erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit, ik vind de kleuren super mooi bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lovely outfit, staat je heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die rok staat je super mooi! En ook het horloge vind ik erg tof. Leuk om te zien dat er een aantal items van Ebay komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi gecombineerd. En ook nog eens voor een schappelijk prijsje. X - Tess van http://soytess.blogspot (ik ben jullie gaan volgen!).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alles aan je outfit is zo mooi. De rok is elegant <3 En ik ben ook helemaal verliefd op je mooie statement ketting. En dan heb ik het nog niet gehad over je fantastische pumps, just love it all <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw mooie outfit! Echt heel leuk gecombineerd. Mooie rok is het, leuk dat je het op deze manier toch nog even kan dragen!
  Leuke blog hebben jullie samen trouwens! Nieuwe volger hier :)

  BeantwoordenVerwijderen