Weekly shots #3


En hier is nummero drie alweer! Deze week hadden wij verjaardagen, kregen wij pakketjes binnen, mislukte poging tot het maken van jello shots, Charlotte's crush op Zac Efron, Samantha's OV-chipkaart verloren(?) of toch niet.. en meer. Lees verder om het te zien en te lezen!

Ebay pakketjes binnen! Super handig deze 'selfie stick', hij kan héél lang en je kan je telefoon er ook op bevestigen. Voor je telefoon zit er zelfs nog een afstandsbedieninkje bij om foto's mee te maken, leuk! Een nieuw iPhone hoesje en een dupe van de tangle teezer.


Pakketje binnen van Loavies! Als verassing zat er een Grazia bij in :)

Samantha en ik gingen samen met de trein naar de paarden toe. Samantha was laat (as usual) en kwam in de laatste minuut nog eens aanstormen met haar vouwfiets om net op tijd de trein in te stappen. Om er op de plaats van bestemming (eenmaal uitgestapt) nog eens achter te komen dat ze haar OV-chipkaart niet meer had. Alle tassen en zakken leeg gehaald, nee hij was echt weg! Toen heeft ze haar OV-chipkaart laten blokkeren en een nieuwe aangevraagd.Een dag later vond ik haar OV-chipkaart in mijn telefoon hoesje... oops! Ik snap er nog steeds niets van haha.Hoe kan Zac nou niet je type zijn? :oEuhhhm... ja, een poging tot het maken van jello shots. Ze waren een beetje te slap en ook nog is hartstikke vies! Niet voor herhaling vatbaar dus.Voor het stappen selfie van Charlotte en vriendin Saly. Charlotte nam een lekker groen Sourz shotje incl. zure mat jumm!Lift selfie van Samantha in haar nieuwe jumpsuit van H&M, onderweg naar de verjaardag van vriendin Mirjam.Samantha is nog steeds goed bezig met sporten en met haar dieet. Zouden jullie het leuk vinden om dieet, sport routines en progressiefoto's te zien?De winnares van onze winactie heeft de Zusjes van de Mode box ontvangen. Wat staan de top en de ketting haar mooi!En tot slot nog wat waterpret met Samantha's nichtjes en de shetlandpony van Samantha. Heerlijk met het mooie weer!

Zo, dat was deze week alweer! Hebben jullie nog wat leuks gedaan deze week?

Liefs,
de Zusjes van de Mode

Volg ons op social media:


10 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Goed bezig dat je nog steeds bezig bent met sporten en je dieet. En inderdaad, die stick lijkt me erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! En leuk om te zien dat de winnares zo blij is met het pakket, het staat haar inderdaad erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! En inderdaad, hoe kan handsome Zac niet je type zijn?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's! Die selfie stick wil ik ook haha!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke diary! Altijd leuk om te lezen diary kiekjes! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's! Ik had ook een keer jello shots gemaakt, maar dat was ook niet z'n succes. Inderdaad, hoe kan Zac niet je type zijn O:

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat tof die houder voor je camera/telefoon voor het maken van selfies. :) Geniaal!

  BeantwoordenVerwijderen