Weekly shots #2


Hi allemaal,
Hier zijn de weekly shots nummer twee alweer! De week is voorbij gevlogen, kijk je mee naar wat wij deze week allemaal gedaan hebben?

Charlotte is een paar daagjes naar Terschelling geweest om haar moeder en zusje te bezoeken, die daar de hele week op de camping stonden. Ze heeft heel wat kilometers afgelegd op de fiets en kijk nou hoe schattig Bobby (het hondje van haar zusje) in het fietsmandje achterop zit hihi. Ze hebben ook een huifkartocht gemaakt door de duinen en over het strand. Op de foto te zien was Charlotte's zusje best zenuwachtig voor de tocht, gelukkig vond ze het geweldig!Samantha heeft bij haar schoonouders lekker mee genoten van het suikerfeest, jummie! Ziet ze er niet prachtig uit in Marokkaanse jurk?Voor Samantha de laatste keer genieten van een lekker ijsje, hierna begint ze aan een streng dieet! En op die andere foto waren we 'pony pruiken' aan het passen, haha. We lijken wel twee chineesjes!Samantha is begonnen met haar nieuwe healthy lifestyle. Sporten en een streng shake dieet met diƫtiste en al! Ik vind het knap!Charlotte is gezellig uit eten geweest bij de Italiaan met familie. Lekkere tortellinie omnomnom!Samantha samen met haar vriendin My van The Beauty Musthaves op de verjaardag van haar zusje Kai.

Ze gingen bowlen op de verjaardag van Kai. Heel gezellig! Maar ze vermaakten zich eigenlijk het meest met dit ding (zie de bovenste en rechtsonderste foto) weet iemand van jullie hoe dat heet?Onze winactie ingepakt en opgestuurd naar de gelukkige winnares. Wat is het toch leuk om iemand blij te maken met het winnen van onze Zusjes van de Mode box!Deze whitening strips kreeg Charlotte binnen van Ebay, tijd om te testen! Review volgt.Zo, dat was deze week alweer! Hebben jullie nog wat leuks gedaan deze week?

Volg ons op social media:
7 opmerkingen:

 1. wat een leuke fotos zeg! En mooi zo'n traditionele Marokkaanse jurk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. awww leuke foto's zeg!
  en een heel schattig hondje ;)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Die jurk staat echt prachtig.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Wat is dat hondje ontzettend schattig!

  BeantwoordenVerwijderen