Outift: Fringed jacket & High waisted shorts


Dit Fringe jasje is van de oude H&M collectie van zo'n 3 jaar terug. Een vriendin van mij had hem en ik was op slag verliefd. Helaas was hij toen ook al een tijdje uit de H&M collectie. Ik heb hem verscheidene keren van haar geleend maar afgelopen jaar heb ik hem dan voor €20,- tweedehands zelf gevonden op marktplaats, ongedragen! Ik was zo happy en heb meteen gemaild dat ik hem wel wou overnemen. Nog geen moment spijt van gehad!

Hij past bijna overal bij en is heerlijk voor nu in de avond als het wat afkoelt en in de herfst en winter kun je hem gewoon binnen dragen als blazer/vest.Dit topje komt ook van de H&M zo'n 4/5 jaar terug. Wat een mooie items heeft de H&M soms ook, en toen waren het kwalitatief ook gewoon goede items want dit topje heb ik al zó vaak aan gehad, hij blijft mooi!


| High waisted short: Ebay | Top: H&M | Brede armband: H&M | Smalle gouden armband: erfstuk van moeder | Tas: Ebay (link) | Oorbellen: Primark | Cut out boots: Van haren | Riem: H&M | Ketting: Ebay | 

Wat vinden jullie van deze outfit? 

Liefs,
Samantha van de Mode


Volg ons op social media!6 opmerkingen: