OUTFIT: Striped shorts

http://www.zusjesvandemode.nl/2014/08/outfit-striped-shorts.html#more

Vandaag een casual zomer outfitje!


Toen ik dit horizontaal gestreepte broekje op de webshop van H&M zag moest ik hem gelijk bestellen, wat is die leuk! Ik heb hem lekker casual gecombineerd met een zwarte top en mijn nieuwe (heerlijk zittende) plateau sandalen van de Bershka. Samantha vindt ze verschrikkelijk haha, wat vinden jullie ervan?De nagellak die ik draag is 'Lavender cupcake' van NYC.


| Shorts: H&M | Top: Bershka | Plateau sandalen: Bershka | Knuckle rings: Primark | Clutch: Ebay |Wat vinden jullie van deze outfit en dragen jullie wel eens horizontaal gestreepte kleding?


Liefs,
Charlotte van de ModeVolg ons op social media:


10 opmerkingen:

 1. Wat een mooie outfit! Ik vind de clutch ook erg gaaf. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi. Je outfit ziet er chique maar toch ook speels uit door de streepjes. I like <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onwijs leuke shorts! Het staat je echt super :)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen