Outfit: Pink flower


Ik draag mijn flowermaxi skirt met side split gecombineerd met een zacht roze crop top! Benieuwd naar de outfit? kijk dan verder!


Ik ben helemaal verliefd op deze hakken van de Van haren, ik had net zoiets gekocht maar deze zijn nog mooier! Kun het dus niet laten om ze niet mee te nemen en ben er super blij mee. Ze lopen heerlijk en passen onder jeans, shorts, en maxi skirts. Je gaat deze schoentjes dus nog wel vaker terug zien in outfitposts hihi. Bij mijn crop top pastte precies Charlotte haar nieuwe tasje dus die is mooi (tijdelijk) in beslag genomen! Voor de foto's had ik mijn haar gekrult maar zoals altijd waren de krullen er na één windvlaag uit hihi. De maxi skirt is van de Coolcat. Ik kom er nooit maar was met mijn zusje mee die op zoek was naar een jurk die ze kon dragen op haar examen. Toen ik deze zag hangen moest ik hem wel meenemen. Meestal skip ik de Coolcat omdat het niet mijn smaak is maar deze skirt zeker wel. Moet ik misschien toch eens wat vaker langswippen..
| Flower maxi skirt: Coolcat | Crop top: J'adore Female fashion | Brede armband: H&M | Smalle gouden armband: erfstuk van moeder | Gouden ringen: Primark | Oorbellen:Primark | Cut out boots: Van haren | Riem: H&M | Tas: Primark

Wat vinden jullie van deze outfit en draag je zelf wel eens maxi's?

Liefs,
Samantha van de Mode


Volg ons op social media!
11 opmerkingen:

 1. Wat een mooie outfit. Super leuk gecombineerd. Ik houd van je stijl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het je heel erg mooi staan, de kleuren zijn erg zomers en passen erg mooi bij je....Ik draag nooit geen maxi's...ik ben namelijk zelf nogal mini en een maxi is dan niet een heel goed idee...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Petra, ik ben 1.56! Kan prima toch? :) Maxi maakt je juist langer lijken! Halflang en kniehoogte kunnen we beter vermijden maar maxi of mini kunnen kleine mensen juist heel goed hebben. Bedankt

   Verwijderen
 3. Krullend haar staat je sexy manta! En dat rokje en tasje is zo cute, de kleuren op dat rokje is echt mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vond het ook een echte My outfit! Zie jou er ook zo in lopen. Echt jouw kleurtjes.

   Verwijderen
 4. Wauw, wat een prachtige outfit. Perfect gecombineerd!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je ziet er weer supercool uit!
  Wat een leuke stijl heb je zeg <3

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaaaaaauw, onwijs veel liefde voor die rok <3 En wat zie je er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh super leuke outfit ! Je rok is echt heel mooi, die split maakt hem heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen