Shoplog: H&M, Primark, Forever 21, Bershka


Hoi allemaal!
Ik ben gisteren een dagje naar Zaandam en Amsterdam geweest, hier is de beloofde shoplog ;)

Als eerst de dingen die ik bij de H&M heb gekocht. Ik had heel hard wat nieuwe zomerkleding nodig en was opslag verliefd op deze high-waisted shorts, ik kon niet kiezen dus nam ze allebei haha. Ook deze schattige playsuit kon ik niet laten liggen.Bij de Primark in Zaandam zag ik dit schoudertasje, is die niet super cute!? Ik heb heel lang getwijfeld of ik nou de roze, babyblauwe, beige of toch zwarte zou nemen.. zwart is altijd wel makkelijk te combineren, toch ging ik voor dit schattige snoepkleurtje en daar heb ik geen spijt van!

Ik was eigenlijk opzoek naar zwarte cut out boots met een blokhak, maar die hadden ze helaas niet. Toen ik deze hakken had aan gepast kon ik de verleiding niet weerstaan, ze staan zo leuk! Dezen gaan jullie vast vaak zien in outfit foto's. En dan het shortje, liefde! Ik had ook nog een mooie high-waisted short gepast in het roze, maar helaas liet mijn budget het niet toe om ze beide te kopen :(Bij de accessoires kon ik me (zoals altijd) weer moeilijk inhouden. Op een gegeven moment had ik wel 5(!) statement kettingen in mijn shopzak gegooid. Uiteindelijk heb ik mezelf gedwongen om daar eentje uit te kiezen want ik ging ook nog naar de Forever 21 en stel je voor dat ik daar dan geen ketting meer zou kunnen kopen! Dit is uiteindelijk overgebleven uit mijn selectie.Ik vind de ketting wel echt héél erg mooi!


De bloemen van deze 'flower crown' zijn best groot! Maar hij stond toch wel heel erg leuk en voor die prijs moest die natuurlijk mee! Het laatste wat ik bij de Primark kocht was deze simpele zwarte maxi rok. Dit is voor mij de allereerste maxi rok! Ik vind het altijd zo leuk staan bij anderen en het leek me altijd zo comfortabel maar kon me gewoon niet voorstellen dat zo'n rok mij zou staan. Na het passen was ik overtuigt, deze ga ik vaak dragen.

Zo, en dan nu de Forever 21! Ik wil als eerst zeggen dat ik erg verrast was. Ze hebben echt veel mooie kleding, wat ik bij Primark vaak vind tegenvallen. De prijzen liggen denk ik een beetje tussen Primark en H&M in, mooie prijsjes! En de kettingen.... het is echt de hemel van de statement kettingen, ongelooflijk! Helaas had ik al veel te veel uitgegeven bij de Primark en kon ik er maar eentje kopen, maar wel een hele mooie. Ook nam ik deze schattige bloemetjes crop top mee. Ik had nog meer kleding in mijn handen maar de rij bij de paskamers was enorm en na een shopdagje inclusief Primark waren we toch wel heel erg moe en hadden we hier geen zin meer in. Ik hield het hier dus maar bij. Zodra ik weer geld heb ga ik weer naar Forever 21 en sla ik de Primark over, ik heb een nieuwe favoriete winkel!


Bij Forever 21 hadden ze erg veel crop tops, heel leuk maar niet iedereen kan dat hebben. Ik draag zelf crop tops meestal bij high-waisted broeken of rokken. Maar had ook echt wat topjes nodig die gewoon lang waren, daar kon ik niet echt mee slagen in de Forever 21. Dus zijn we met onze laatste energie nog even naar de Bershka gestrompeld. Daar heb ik de hele sale afgespeurd om vervolgens tot de conclusie te komen dat mijn maat nergens meer tussen zat. Toen ben ik maar voor deze simpele tops gegaan uit de nieuwe collectie. Lekker losjes en lekker makkelijk te combineren. Precies toen we uit geshopt waren bij de Bershka ging de wekker dat we de trein terug naar Leeuwarden moesten nemen. Anders zouden we de halve finale tegen Argentinie missen. Wat een timing! Dat was de shoplog alweer!

Wat vind jij van mijn geshopte items en ben jij al eens in de Forever 21 geweest?

Liefs,
Charlotte van de ModePS. Doe jij al mee met onze winactie? Zo nee klik hier om naar de winactie te gaan. Je kan nog t/m 26 juli meedoen!

Volg ons op social media:22 opmerkingen:

 1. Superleuke items heb je gehaald, je stijl is <3. Zelf heb ik ook een maxiskirt, maar ik ben maar 1,50, haha dus weet ik niet hoe ik 'm het best kan combineren... X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaaah jullie stijl is zo onwijs leuk! Het roze tasje, het bloementjes playsuit en broekje, ik wil het ook allemaal! Ik word er helemaal hebberig van! Ben ook he-le-maal verliefd op de pastelkleurige bloemenketting van de Primark. Het liefst ren ik nu ook meteen een Primark in, maarja beetje ver weg vanuit Leeuwarden he! Ik ben trouwens benieuwd hoe jullie de zwarte maxi skirt gaan combineren, heb er toevallig gister ook eentje gekocht, en inspiratie is dan altijd erg fijn!

  Liefs en veel plezier van jullie fijne aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo wat veel moois! Zou alles wel willen hebben haha.

  Liefs,
  Kim/ Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, hele leuke items. Helemaal mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke items heb je gekocht, ik vind vooral die high high-waisted short en crop top erg mooi. Ik wil in September een bezoek brengen aan de Forever 21, ik ben er nog nooit heen geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje wat super veel leuke aankopen zie ik staan! Hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik geloof dat ik ook maar snel weer naar de Primark moet. Ik ben echt verliefd op dat roze tasje!
  Liefs Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh wauw ik vind echt alles wat je gekocht hebt mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een superleuke items!
  Vind ze allemaal echt superleuk maar die statement ketting en die flowercrown <3, zijn toch wel mijn favorieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke aankopen. De primark hakken en tas vind ik helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. So cute love the rings !!!
  You are welcome to check out my blog -- http://www.mlleepaulettegirl.com/
  Message me on insta -- insta@mlleepaulettegirl.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw die sieraden, zo mooi!
  Ik moet snel weer eens een kijkje bij de primark nemen ;)

  Echt een leuke post weer!
  xoxo julia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een plaatje, die statementketting, tjonge...ik ben er gewoon een beetje stilletjes van...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo mijn stijl al die aankopen, wauwie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat een leuke spullen allemaal. En ook niet eens zo duur :)

  thosefashiondays.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Forever 21 vind ik helemaal te gek, vooral de accessoires inderdaad. Forever 21 items zijn dan ook vaak te vinden op mijn blog fashionistapetra.blogspot.com In latin america (waar ik een half jaar ben geweest) hebben ze echt overal Forever 21 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ahh die playsuit van h&m is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen