OUTFIT: White and yellow, white and yellow

http://www.zusjesvandemode.nl/2014/06/outfit-white-and-yellow-white-and-yellow.html#more

Zo het werd weer eens tijd voor een outfitpost van mij! Het was een super zonnige dag en deze outfit is daar helemaal op afgestemd ;)Toen ik samen met een vriendin aan het shoppen was in Rotterdam, vielen onze ogen meteen op deze gele broek. Hij was ook nog eens afgeprijsd naar 14 euro(!) die konden we beide niet laten liggen. Helaas ben ik vergeten hoe de winkel heet, forgive me! Hij is van het merk 'Revers' mocht je weten waar ze dit merk verkopen laat het dan even weten in de comments.


De crop top heb ik zoals de mensen die ons op Instagram volgen vast wel gezien hebben gekocht bij mijn favoriete winkel, de Bershka! Mocht je ons nog niet volgen onze gebruikersnaam is: @zusjesvandemode
| Broek: unknown (merk: Revers) | Tas: Primark | Armband (voor jullie links): Born Pretty store | Armband (voor jullie rechts) & zonnebril: H&M | Ringen: Primark en H&M | Crop top: Bershka | Wedges: Zara | Ketting: DIY met oude kettingen en bedeltjes |

Wat vinden jullie van de outfit? Dragen jullie wel eens geel?

Liefs,
Charlotte van de Mode


Volg ons op social media!18 opmerkingen:

 1. Wauw echt een onwijs mooie outfit! Gave top ook! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave outfit, super mooie top! Zelf heb ik bijna geen gele kleding, alleen een blouse/top.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het eerste woord wat me bij deze outfit te binnen schiet: zonnig! Erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke zomerse outfit! Ik vind je top echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je outfit straalt op en top zomer uit. Prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, super mooi! Ik vind jou crop top te mooi voor woorden, ik hoop dat ze hem volgende week nog hebben want dan ga ik hem zeker halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijk zomerse outfit! Ik draag eigenlijk nooit geel, omdat het niet zo heel lekker matched met mijn ietwat bleke huid en blonde haar, maar jou staat het zeker wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die broek is echt geweldig. I love the color!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke crop top. Die wil ik misschien ook nog wel gaan scoren. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh my god, je tas is fabulous! Schitterend ook met die ringen dan de gele broek gecombineerd met de crop top. Gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een gave outfit!!
  En die schoenen :-)

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk en dat geel staat je fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. voor 14 euro had ik hem ook niet laten liggen! Leuk is hij!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke broek! Dat geel staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleukke top, en dat geel staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke outfit! Ik heb zelf maar 1 wit shirt in mijn kledingkast, maar die draag ik best vaak! x

  BeantwoordenVerwijderen