FASHION: What to wear? Naar een bruiloft18 Juli is het weer zo ver en heb ik (Samantha) een bruiloft van kennissen . Ik ben er als fotografe maar ik wil er natuurlijk niet te veel uitspringen door gewoon in m'n oude kloffie aan te komen zetten. Ik ben dus op zoek naar een leuke wedding-outfit. Iets wat ik altijd erg lastig vind. Dus wat je als eerste doet? Google ofcourse! Ik stuitte hierbij op de website van Esprit, Esprit Webshop.

Esprit heeft het voor ons al helemaal voorgekauwd door de categorie bruiloften en party’s. Hierin staan onwijs mooie jurken, lang, midden, kort en in mooie zachte poederkleurtjes helemaal geschikt voor een bruiloft. Ik wist niet dat Esprit zulke leuke items had! Toen ik verder zocht zag ik tussen de andere categorieën nog meer leuke items, ook heel geschikt voor een wedding. Zoals de onderstaande leuke tulpenrok, die je mooi kan combineren met een mooie blouse en met onderstaande heels met slangenprint of ga voor een maxi dress in chalky aqua die ik vond tussen de Bohemian Summer categorie.Daarnaast hebben ze ook erg mooie accessoires, ik ben helemaal verliefd op deze clutch van het merk 'New' :

Naast deze items zijn dit mijn favorieten:Ik moet nog wel een keuze maken, ik vind de maxi-dresses echt prachtig alleen ik weet ook dat als ik foto’s maak ik in de raarste houdingen sta, lig en ik ook nog wel eens op dingen klim, dan is een korter jurkje of een broek toch handiger, maar tsja die maxi’s hè, ze zijn zo mooi en ook heel goed draagbaar na de bruiloft!


Waar zou jij voor gaan en shop je wel eens online bij Esprit (of andere winkels) of ga je liever gewoon naar de winkel?Volg ons op Social media!
Liefs,

Samantha van de Mode


9 opmerkingen:

 1. Mooie items! Heel erg geschikt inderdaad voor een bruiloft. De laatste tijd shop ik liever gewoon in de winkel. Ik merk namelijk dat het beter is wanneer ik de items pas, omdat bij sommige winkels de maten gewoon nogal verschillend uitvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Epsrit heeft mooie items! Vooral de nude kleurige items vind ik erg mooi voor een bruiloft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit met hetzelfde, ik weet gewoon niet wat ik aan moet! Ik heb al van mensen gehoord dat ze met "bruiloft" jurken gaan en dat een simpel jurk niet kan etc. en dan voel me geïntimideerd, ik ga 3 dagen daarna op vakantie en kan gewoon niet veel er aan uit geven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een jurk huren nog een optie? Wel erg vervelend zeg! Wat is je budget? bij Nelly.com hebben ze ook prachtige (cocktail) jurkjes voor onder de €50-. Kijk eens op de volgende link, misschien zit er wat voor je tussen: Nelly jurkjes

   Verwijderen
 4. Ik ben vorige week voor t eerst in jaren weer naar de Esprit gegaan, en heb zo'n prachtige jurk gevonden!! Perfect voor bruiloften ook, ben er zo blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd! kon hem zo gauw niet vinden op je blog?

   Verwijderen
 5. Leuke items, vooral de hakken vind ik erg mooi ^^ Ik kom wel eens in de Esprit maar vind het net iets te prijzig..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie veel mooie items, ik ben zelf nog nooit op een bruiloft geweest.

  BeantwoordenVerwijderen