REVIEW: Gosh oogschaduw paletten 03Plum en 02Brown


Wat make-up betreft ben ik best wel een noob. Eyeliner, mascara en foundation draag ik eigenlijk altijd wel maar oogschaduw vermijd ik al jaren. Het was eigenlijk nooit een succes. Keer op keer als ik oogschaduw aanbracht werd het of één donkere vlek op mijn oogleden óf had het een clowns-effect. Kort geleden probeerde ik de Catrice nude palette maar ook die was niet zo'n succes bij mij. Nu de kruidvat 1+1 actie er was heb ik mij toch weer gewaagd aan oogschaduw toen mijn oog viel op de paletten 03Plum en 02Brown van Gosh. Benieuwd wat ik er van vond? lees dan mijn review!
De verpakking van de paletten vind ik erg mooi, ze zijn mooi strak vormgegeven. De brown is mooi voor een natural ooglook of wat zwaarder voor een mooie smokey avond ooglook. De plum is paarsig (normaal houd ik helemaal niet van paars) en echt héél mooi. Er zitten in beide paletten subtiele glinsters die in het zonlicht het best tot hun recht komen.

Swatches 02 Brown

Swatches 03 PLUM

De swatches van beide paletten zijn gemaakt zonder een primer of oogschaduwbasis. Ik vind ze persoonlijk erg gepigmenteerd in vergelijking met mijn nude palette van Catrice. Er zit een mooie subtiele shimmer in! 

Voor mijn eerste ooglook heb ik gekozen voor het 03 brown palet van Gosh. Ik heb alle kleuren uit het palet gebruikt. De lichtste kleur als highligher onder mijn wenkbrauw, en daarna van licht naar donker opgebouwd op mijn bewegend ooglid en in de crease. De donkerste kleur heb ik aan de buitenkant van mijn oogleden aangebracht.

Conclusie: Ik ben erg blij met de paletten. Ze zijn goed gepigmenteerd en brengen fijn aan. Ik had ook geen last van vlekkende oogschaduw en fall out. Gosh is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. De paletten kosten per stuk €11,49- en er zit 8 gram oogschaduw in. Ik heb beide paletten dus voor €11,49- met de 1+1 actie van Kruidvat gekocht en ben erg blij met de aankoopjes! Ik kon er als oogschaduw noob een mooie subtiele ooglook mee maken dus ik ben  zeer tevreden!


Wat vind jij van de Gosh paletten en koop je zelf wel eens van het merk Gosh? Voor mij zijn dit mijn eerste Gosh producten!

Liefs,
Samantha van de ModeVolg ons op Social media!

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's van de palettes! De kleuren zien er erg mooi uit, ook in de look. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooie kleurtjes! Die foto's met het roosje erbij zijn ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke look! Ik moet dit ook eens bij mezelf proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie ooglook heb je gemaakt Samantha, moet je vaker doen, staat je goed! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw heel erg mooi, de palettes zijn leuk! En wat hebben jullie een mooie blog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw het ziet er echt super mooi uit.
  Leuke palettes ook.
  Mooi foto's
  Liefs
  Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, ziet er mooi uit! Ik heb tot mijn verbazing nu ook nog helemaal niets van Gosh. 'shame on me'...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, echt een prachtige look! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Incredible style and blog! :)

  I would like to invite you to my blog! I would be so happy if we support each other on GFC, Facebook and maybe Bloglovin! Just let me know when you do so!

  Blog | Facebook Page | Bloglovin | Instagram

  BeantwoordenVerwijderen