FASHION: A Vintage Vibe, pink skaterskirt and the babyblues


Vandaag een retro outfit, mijn roze skaterskirt gecombineerd met mijn blauwe vintage blouse. Ik vind het een erg geslaagde combinatie! De gehele outfit zien? klik dan verder!


Mijn planning liep vandaag een beetje in de soep dus mijn vriend gevraagd om foto's te maken in plaats van mijn modezusje Charlotte. Dus op de scooter op zoek naar een geschikte lokatie. Ik dacht ergens in de buurt dus ik had alleen een vestje over mijn blouse heen getrokken, maar als vriendlief iets doet, dan doet ie het goed! Dus heel Leeuwarden rond getoured tot hij een geschikte lokatie had gevonden hihi! Koud dat het was achterop de scooter in mijn rokje zonder jas, brrr! 
De eerste foto's die gemaakt werden leek ik op een klein kaboutertje (die zal ik jullie maar onthouden) maar na uitgelegd te hebben dat hij toch echt door zijn knieën moest met zijn 1.83 om zijn vriendin van 1.56 ietsje groter te laten lijken werden de foto's al een stuk beter!

Toen ik de outfit aantrok kreeg ik er meteen een vintage vibe bij. Ik besloot daarom de foto's achteraf te bewerken in een vintage sfeertje, erg geslaagd vind ik zelf! 

De scooter past er helemaal bij vinden jullie niet?

| Blouse: Vintage | Skater skirt: Ebay | Hakken: Scapino (nu in de sale voor €15-)  | Setje Ringen: H&M | Armbandje: Kiki's beadery  | Ketting: Ebay | 


Wat vind jij van deze outfit?

Liefs,
Samantha van de Mode


Volg ons op Social media!


23 opmerkingen:

 1. Geweldige outfit, echt perfect gecombineerd! Het rokje en de schoenen zijn zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaaah ik ben echt helemaal verliefd op je outfit <3 Die mooie pastelkleuren. En zo heerlijk zomers. Love it. Haha heel herkenbaar dat van je vriend. Mijn vriend maakt meestal mijn foto's.. Maar in het begin snapte hij er ook niks van, en werd hij chago als ik vroeg of hij de foto ook 'zo' of 'zo' kon maken. Nu begint hij het gelukkig steeds meer onder de knie te krijgen :) Jouw vriend heeft uiteindelijk ook hele mooie foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies zo is mijn vriend haha! ook lichtelijk geïrriteerd als ik hem aanwijzingen gaf en het overal met mij oneens zijn haha. Ik ben uiteindelijk wel heel blij met de foto's heeft mijn mannetje goed gedaan! Wat lief dat jou vriend meestal je foto's maakt! zo ver krijg ik die van mij niet ben ik bang haha.

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige outfit. Ik ben echt verliefd op je blouse en op je rokje. <3 Wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw echt heel mooi!
  http://maketodayamazingblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige retro outfit! Heel mooi.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige outfit, heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto's en een mooie outfit. Je hebt alles geweldig gecombineerd, die kleurtjes wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat rokje is zóóóóó onwijs gaaf!!!
  Ik heb jullie genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi! Je rokje is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow dat rokje is zo mooi!

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie outfit ! Dat rokje vind ik echt leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie outfit en de foto's zijn uiteindelijk ook goed gelukt. Je benen hebben een mooi kleurtje! :) Als ik nu een rokje aandoe zie je van die witte 'melkflessen' haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn benen zijn ook vrij licht vergeleken mijn gezicht en armen hoor! maar deze panty maakt ze zo bruin :) en iedereen maar zeggen dat huidskleurige panty's echt niet kunnen hihi. Bedankt!

   Liefs!

   Verwijderen
 13. Super gave outfit! Mooie kleurcombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele leuke outfit, je ziet er super uit! En hele mooi foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een super gave outfit, staat je echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gave outfit! Dat rokje en die ketting zijn heel leuk! En hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw prachtige outfit! Dat rokje is echt heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen