OUTFIT: Lace top Kenzaa en Skater skirt H&M


Vandaag een outfit gebaseerd op de 'see through' trend met deze mooie kanten top van Kenzaa gecombineerd met een skater skirt en high heels! Kijk verder om de hele outfit te zien.
Oh wat hou ik toch van mijn Céline knock off tas die ik vorig jaar kocht bij Modemusthaves. Helaas hebben ze hem niet meer :(Dit haarbandje heb ik gekocht bij H&M. Officieel voor Koningsdag, Samantha en ik hadden hem allebei op toen we achter ons kraampje op de rommelmarkt zaten. Er kwam zelfs een vrouw naar me toe (die net deed alsof ze me kende, of misschien dacht ze dat ook) die ervan overtuigd was dat ik een hippie was. "Jij bent vast een hippie, dat moet haast wel!" zei ze waarop ik stamelde "ehh ja dat denk ik ook!" haha. Maar eigenlijk vind ik het haarbandje ook buiten Koningsdag gewoon hartstikke leuk! Hippie of niet!| Top: Kenzaa | Skater skirt: H&M | Hakken en riempje: Primark (oude collectie) | Tas: Modemusthaves | 


Wat vinden jullie van de 'see through' trend, vinden jullie het kunnen dat je mijn BH door mijn kleding ziet? 


Volg ons op social media:Liefs,
Charlotte van de Mode

21 opmerkingen:

 1. Leuke outfit zeg! Ik vind de top echt prachtig! Ik vind het wel jammer dat hij doorschijnt want ik vind het toch niet altijd kunnen als je je BH ziet. Ik zou me ook wel ongemakkelijk voelen als ik het aan had haha. Met een bandeau BH vind ik het al beter kunnen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit! De top en tas zijn echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha hippie.. ik vind hem echt tof (je haarbandje) vooral leuk om op te doen bij een festival. De see through trend vind ik wel kunnen als het subtiel blijft wat je ziet, zoals in jouw outfit vind ik het mooi. Soms zie ik wel van die outfits waar je echt te veel ziet, dan kan het niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! De kanten top is echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die top is echt stunning!
  wauw deze outfit is echt prachtig ;)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige outfit <3 Het bloementjes haarbandje is zo cute! En ik ben helemaal verliefd op je kanten topje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ben niet zo'n fan van zulke schoentjes maar ze staan jou super en je outfit is erg leuk! Ik ben echt doll dit soort outfits!

  xxx

  www.cookiesandperfection.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke outfit, dat topje vind ik super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zie je er onwijs leuk uit! Geweldig mooi ook die top ^^.

  Liefs.
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. staat je super goed.
  Ik ben persoonlijk niet vd see through trend mits je een bandana aan hebt dan vind ik het wel weer kunnen.
  Je BH zien vind ik niet overal gepast. Maar op festivals daar en tegen weer wel.
  Toch staat deze outfit je super goed en kan je het goed hebben!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw wat een super mooie outfit hij staat je fantastisch! heel fashionable!
  Ps: er loopt een win actie op mijn blog en zou het super leuk vinden als je mee zou doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke outfit.
  Jou benen zijn ook zo mooi bruin.
  Draag je een panty? Moest het zo zijn dan zie je hem helemaal niet.
  Waar heb je hem vandaan? Zoek al lang zo eentje. Deze blinkt ook niet.
  Thanks x Elke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Het is inderdaad een panty, kleur Hazel van de Wibra!

   Verwijderen
 13. Wauw, mooie outfit! En die lace top is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw hele mooie outfit echt heel tof en die hakken !!! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen