Review: NYC Smooch-proof Lipstains


Lipsticks en glossjes, erg mooi maar niet handig dat het zo afgeeft. Tijdens een etentje en (vooral tijdens een) zoenpartij met je vriend wil je niet afgeven en er vervolgens beide uitzien alsof je nichtje van 2 zich heeft uitgeleefd met lipsticks. NYC heeft lipstains ontwikkeld die niet afgeven en tot 16 uur moet blijven zitten. Ik heb ze getest, weten wat ik er van vind? Lees dan verder!


De lipstains van NYC zijn al een hele tijd uit en er zijn al veel reviews over geschreven maar hoe de stains zich houden op langer termijn kon ik eigenlijks nergens vinden. Ik heb al enige tijd de lipstains en ik was er heel enthousiast over dus kocht er nog een aantal kleuren bij. Alleen na een maandje gaf mijn Berry long time lipstick bijna geen kleur meer af. Minpuntje! Normale lipsticks gaan namelijk veel langer mee.
Normale lipsticks na een zoenpartij hihi
Daarnaast merkte ik dat mijn lippen (die normaal gewoon vochtrijk zijn zonder dat ik regelmatig verzorgende  lipbalms gebruik) erg droog begonnen te worden. Elke ochtend en vooral 's avonds moest ik een dikke laag verzorgende lipbalsem aanbrengen wou ik niet de hele dag met vellen op mijn lippen willen rond lopen.

Toch ben ik erg enthousiast over de stains. Op het begin geven ze veel pigment af en de kleur blijft tot ongeveer 6 uur lang zonder bij te werken mooi van kleur terwijl je ondertussen normaal kunt eten en drinken. Niet de 16 uur die NYC beloofd maar voor deze prijs (€3,99-) ben ik erg tevreden!
Perfect voor een etentje dus of een avondje stappen.

Hij is daarnaast echt smooch-proof, getest op vriend. Moest hem eerst overtuigen door op zijn hand kusjes te geven en te laten zien dat het echt niet af gaf haha.

Bovenstaand stiftjes zijn de NYC lipstains!Ik heb de volgende kleuren getest:    
Champagne Stain                                        
Chaimpagne Stain
                                              Boven en midden: De kleur na het opbrengen.
Onder: Na ca. 6 uur
Ik vind dit een erg mooi kleurtje! Zelfs vervaagd na 6 uren vind ik hem nog erg mooi! 

Forever Fuchsia

Boven en midden: De kleur na het opbrengen.
Onder: Na ca. 6 uur


Ook deze kleur vind ik prachtig! Na 6 uur word hij een beetje paars/lila achtig. Dat vind ik persoonlijk niet echt mijn kleur dus ik werk hem dan even bij.
Rock on Ruby


Boven en midden: Kleur direct na het aanbrengen.
Onder: Na ca. 6 uur.
Berry Long Time


Boven en midden: net aangebracht.
Onder: Na ca. 6 uur.

Toen ik deze net kocht had hij meer pigment maar inmiddels heb ik deze al een 2 maanden en veelvuldig gebruikt. De stift is nu droger en ik moet meerdere lagen aanbrengen wil ik een beetje kleur op mijn lippen krijgen. Deze blijft wel énorm goed zitten. Na 6 uur heb ik nog steeds de kersenkleur op mijn lippen.

Deze is toch wel mijn favoriet!


Nu alle plus en minpunten op een rij:

Pluspunten:
+ goede pigmentatie
+ blijven minimaal 6 uren zitten
+ geven niet af
+ mooie budgetprijs

Minpunten:
- de lipstain droogt zelf vrij snel uit en de pigmentatie is dan minder
- niet geschikt voor droge lippen, de stain droogt je eigen lippen uit.
- aanbrengen is even wennen, het is echt een stiftje en geen romige substantie


Wat vind jij van de Lipstains van NYC?
Like onze facebook-pagina!


Of volg ons op Bloglovin   Follow on BloglovinTot de volgende volgende blogpost!

Liefs,
Samantha van de Mode


10 opmerkingen:

 1. Heel mooie kleurtjes, staan je stuk voor stuk erg goed!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige, felle kleurtjes <3 I like!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke review, toffe kleurtjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke review! Ik zag ze laatst liggen en ga ze nu toch maar eens zelf proberen:D
  xx
  The Stylish Confessions
  Enter my Chloé inspired bag GIVEAWAY


  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie kleurtjes! Ze staan je allemaal ook erg goed!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes en leuke blog hebben jullie ^^. Ik ga jullie volgen!

  Liefs,

  Kim

  www.vintageandbeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Awh, wat een mooi kleurtje! Lijkt me heel fijn en goed om te gebruiken
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleuren!

  Kus,
  www.shoeaholicandmore.com

  BeantwoordenVerwijderen