OUTFIT: New Heels


Onlangs heb ik deze gorgeous heels en ketting gekocht bij de Primark en ik ben helemaal in love! wauw ze zijn super chique. Waarschijnlijk heb je de heels al voorbij zien komen op Facebook of op Instagram maar hier dan gecombineerd in een outfit!


Oh boy! het is alweer een tijdje geleden dat er een (outfit)post is gekomen. Charlotte heeft het ontzettend druk met aankomende tentamens en ik met het afronden van mijn MBO opleiding en ondertussen keihard aan het het blokken voor mijn 21+ toelatingstoetsen voor het HBO. Het is zo lastig om een goede balans te vinden tussen ons blog en school. Bloggen is gewoon ontzettend leuk en super verslavend.. school schiet er dan wel eens bij in wat dan resulteert in alles op het laatste moment doen en mega hard blokken..

Deze outfitfoto's hadden wij al een tijdje liggen maar nog geen tijd gehad om er een post over te maken. Eindelijk een gaatje kunnen vinden in mijn drukke agenda dus hier zijn ze dan!Zijn ze niet prachtig!?

Peplum top: Imprezz (Leeuwarden) heels,clutch,ring en statement necklace: Primark, armband: Boetiekje in Italiƫ, oorbellen: Hema, Jasje: Markt, High waisted jeans: Bershka

Foto's door: Nadine Fopma 


Like onze facebook-pagina!


Of volg ons op Bloglovin   Follow on Bloglovin


Tot de volgende volgende blogpost!

Liefs,
Samantha van de Mode


9 opmerkingen:

 1. De ketting en schoenen zijn echt geweldig. De peplum top vind ik ook erg mooi. Heel veel succes met al je toetsen. Heel herkenbaar wat je schrijft trouwens, ik ga laatste tijd zo op in mijn blog, dat ik juist school een beetje vergeet, en zo geen motivatie heb voor huiswerk etc. Bloggen is gewoon veel leuker! Fijne nieuwe week! Liefs Svenja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very classy! :) Ik zou het zelf nooit dragen, maar het staat je wel goed ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi look heb je gemaakt, jasje en pumps zijn gaaf! super dat je morgen er ook bent!! long time no see xx My

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow wat een prachtige outfit !!

  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love the outfit you're wearing.
  Amazing jacket!

  xoxo
  Kelly

  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen