FASHION: Spring outfit Quickie!


Mijn spring outfit quickie bekijken? Lees dan gauw verder!

Gister kwam Charlotte langs om haar pakketje van Sans-Online op te halen (ze laat altijd bij mij of haar vader bezorgen omdat ze niet vaak thuis is) en ik zat net in mijn studie-pauze de Voque te lezen. Dus ik heb haar een camera in haar handen gedrukt om even snel foto's te schieten van mijn outfit. Ik was gewoon thuis aan de studie dus heel bijzonder is het niet. Ik had geen sieraden om en geen andere accessoires maar wel mijn nieuwe highwaisted jeans en mijn nieuwe top van de H&M en vooral mijn pretty sleehakken waar ik he-le-maal verliefd op ben. Ze zijn echt super hoog maar ze lopen héérlijk.
Ik had ze in de winter in de Sale gekocht en heb mijzelf daarna voor mijn kop geslagen omdat ik mijn laatste €25- euro had uitgegeven en vervolgens een trui niet meer kon aanschaffen (die ik op dat moment wel nodig had) Ruilen/terugbrengen kon niet want het was een Sale artikel...
Toen niet zo fijn maar wat ben ik nu blij dat ik deze beauty's toen heb gekocht!

Foto's van mij Quick look of the day:


 

Nu zien jullie meteen een klein hoekje van mijn huiskamer! very white... hihi.

In mijn tuintje waar nodig gemaait en onkruid gewied moet worden.. (en damn you babyhaartjes!!)

Closeup van mijn prachtige wedges!Ain't they beautiful!?

Voor de ooglook heb ik de Absolute Nude palette van Catrice gebruikt.
De eyeliner stift van Catrice en oogpotlood van Rimmel.
Mascara is de Essence get big lashes en op mijn lippen de matte kleur 111 van de Etos colour care lipsticks.

Highwaisted Jeans denim blauw: H&M  (Klik!)
Volante top: H&M
Riem: Primark
Wedges: J'adore female fashion (FB page J'adore :Leeuwarden, aanrader!)


Ik ben helemaal in love met mijn sleehakken en je zult ze straks zeker vaker zien in outfitposts deze zomer. Het is een quickie maar ik wou deze outfit jullie niet onthouden!

Wat vinden jullie van mijn 'snelle, simpele' outfit?

Like onze facebook-pagina!


Of volg ons op Bloglovin   Follow on BloglovinTot de volgende volgende blogpost!

Liefs,
Samantha van de Mode

4 opmerkingen:

 1. Mooie look, ik heb die top ook en vind hm echt zo mooi!

  xxx Saranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind alles aan je outfit leuk! Heel mooi dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw ik vind dit echt een prachtige outfit!
  en die schoenen :) I love them ;)

  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen