VALENTINES TIP: Gratis* gepersonaliseerde Wilkinson hydro5 scheermes


Het merk Wilkinson houd zich al jaren bezig met het produceren van scheermesjes voor zowel mannen als vrouwen. Ze hebben nu een leuke valentijnsactie: Je eigen gepersonaliseerde scheermes voor Valentijnsdag gratis! Je betaald alleen de verzendkosten van €2,40- en ontvangt dan het scheermes t.w.v. €14,95- gratis.

Wilkinson over het scheermes:
HYDRO 5 is een volledig vernieuwd scheermes.
Ontworpen voor de meest veeleisende mannen, volhardend op zoek naar het snelste én beste resultaat. Met Wilkinson Sword Hydro 5 is het scheermes opnieuw uitgevonden – de vernieuwde mesjes en greep – samen zorgen ze voor een optimaal scheerresultaat.


Kenmerken:
Huidverzorging wordt topprioriteit met het revolutionaire scheersysteem:
Hydrating* Gel Reservoir: De door water geactiveerde gel heeft een hydraterend effect op je huid enkel tijdens het scheren.
5 UltraGlide Blades met Skin Guards: De beschermende Skin Guards maken het huidoppervlak zachter. De huid komt niet langer tussen de mesjes te zitten met daardoor minder kans op irritatie.
Flip Trimmer: Open het gelreservoir eenvoudig met je duim en gebruik de top van het scheermes om moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder de neus, te scheren en bij te werken.
*hydraterend effect enkel tijdens het scherenJe kunt het scheermes tot 14 februari aanvragen op https://www.wilkinsonhydro.nl/. Wil je zeker zijn dat je hem voor Valentijnsdag binnen hebt zorg dan dat je hem vóór woensdag 12 februari aangevraagd hebt.

Kleine tip: geen lover? Bestel hem voor je vader met de tekst liefste papa, geef hem 'zomaar' of bewaar hem voor vaderdag. Wel wat vroeg, maar hey zit je in ieder geval niet zonder cadeau op Vaderdag!Geen opmerkingen:

Wij vinden het leuk als je een reactie achterlaat!