REVIEW: Neat Face Saver - anti transpirant voor het gezicht


Heb jij ook wel eens last van een glimmend hoofd door zweet? Wanneer je te laat bent op een afspraak of een hele spannende presentatie moet geven bijvoorbeeld. Dan is Neat Face Saver misschien ook wat voor jou!


Ik heb zelf de laatste tijd erg last van zweet op mijn bovenlip. Ik hoef maar een stukje naar de winkel te fietsen en het zit er al. Erg vervelend! Ik ben daarom op internet gaan zoeken of daar ook iets voor was en kwam ik uit op de Neat Face Saver. Ik heb hem besteld bij: zweetikveel.nl  (vond de naam van de site zo leuk!). Neat Face Saver kost €15,95. 


Neat over de Face Saver:
'Neat Face Saver voorkomt overtollige transpiratie veroorzaakt door stress of warm en vochtig weer. Aanbrengen op de plekken waar je veel transpireert, één of twee keer per dag. Voordat je je gebruikelijke huidproducten aanbrengt (zoals dagcrème en make-up).'

Mijn ervaring met de Neat Face Saver: 
Ik bracht de gel aan op mijn bovenlip na het reinigen van mijn gezicht. Het is een gel-achtige substantie die een beetje apart ruikt. ik heb het op mijn bovenlip (eigenlijk boven mijn bovenlip) aangebracht net zoals een crème. Het voelt in het begin een beetje plakkerig aan. Dat blijft gelukkig niet zo, als het eenmaal ingetrokken is (duurt ongeveer 5 min.) dan voel je het helemaal niet meer zitten. Daarna heb ik mijn dagcrème er overheen aangebracht en mijn foundation en poeder. Mijn huid werd er niet droog van en je ziet ook geen korreltjes of schrale huid met make-up er overheen. Dat had ik eigenlijk wel verwacht.

Dan nu de grote test! Ik ben 's ochtends (met haast, zoals altijd) naar school geracet op de fiets. Het voelde alsof het zweet van mijn bovenlip afdroop, maar het was nog helemaal droog. Ik kon het nog niet helemaal geloven dus ging steeds harder fietsen en als een gek voelen of het nog steeds niet nat werd. Mensen om mij heen zouden wel gedacht hebben dat ik mijn snotneus aan het wegvegen was haha. 

Ik heb de Face Saver nu een week getest. Ik heb wel gemerkt dat wanneer ik het 's ochtends aanbreng en 's avonds ga paardrijden, hij niet meer werkt. Dan zou je hem dus twee keer moeten aanbrengen.

Ik heb hem ook getest tijdens het uitgaan. Ik bracht hem een paar uur van te voren aan en daarna mijn make-up. Het werkte erg goed! Ik kon veel langer dansen zonder stiekem mijn zweet weg te hoeven vegen.

Conclusie:
De Face Saver doet zijn werk! Ik zweet niet tot minimaal op de plek waar ik de Face Saver heb aangebracht. Ik merk wel dat wanneer ik hem niet lang genoeg heb laten intrekken en gelijk mijn crème er overheen aanbreng, hij minder goed werkt. Als ik haast heb dan laat ik het dus niet lang genoeg intrekken en dan komt het zweet er doorheen.
Hij werkt niet de hele dag, als je het 's ochtends aanbrengt en 's avonds niet wil zweten moet je het nog een keer aanbrengen (eerst je huid opnieuw reinigen van make-up).

Je kan de Face Saver op iedere plek in je gezicht aanbrengen, waar jij maar last hebt van overtollige transpiratie.


Ik hoop dat jullie wat aan deze review hebben gehad!


Liefs,
Charlotte van de Mode

2 opmerkingen:

 1. zo te lezen ben je erg enthousiast over deze Face Saver
  Bedankt voor deze mooie review ;)

  Ik ga hem zelf ook eens proberen
  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thank you so much for the follow.
  Follow you back on bloglovin.
  Btw,I'm also on Instagram,maybe you like my account?
  Lovely greets from germany ;-)

  BeantwoordenVerwijderen