OUTFIT: Cut out maxi skirt


Nieuwe outfit post. Eindelijk mijn gorgeous cut out maxi skirt weer aan!


Eindelijk was het weer goed genoeg om mijn maxi skirt met split weer te dragen. Ik ben er helemaal weg van maar als het zonnetje niet schijnt vind ik hem toch wat te koud met panty en met een maillot vind ik hem niet mooi. Ik kan niet wachten tot het straks zomer is en ik hem vollop kan dragen en lekker zomers kan combineren. 

Winters combineer ik hem met een lekkere trui en dikke panty. Het bordeaux rode jasje samen met de lipstick, de riem en de ketting maken het helemaal af. Met het zonnetje er bij is dit een prima outfit met dit weer (het lijkt wel voorjaar!) - Maxi rok split: Ebay (bestellen op ebay? Klik voor uitleg!)
- Wijnrood jack: Pimkie
- Riem: Primark
    - Ketting: Bershka
    - Trui: H&M
    - Hakken: New Look


Like onze facebook paginaOf volg ons op Bloglovin   Follow on Bloglovin


Tot de volgende outfit!

Liefs,
Samantha van de Mode16 opmerkingen:

 1. Wauw, ontzettend mooi! Je rok, ketting en schoenen zijn prachtig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh je ketting is gaaf zeg, weet je toevallig of ze die nog hebben bij Bershka?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf! Ik heb ook zo'n rok, maar dan van de Monki. Denk dat hij via Ebay een stuk goedkoper is, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. great look
  http://www.whatsashaweras.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Gave outfit! Hebben jullie een linkje van waar de rok precies te bestellen is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ebay Cut out maxi skirt

   Dat is hem! Zelfde verkoper dus betrouwbaar. Moet er alleen wel bij zeggen dat ik 1.56 ben en de rok precies lang genoeg is voor mij. Ik weet niet of je veel groter bent of de rok dan geschikt is voor je!

   Love,

   Samantha van de Mode

   Verwijderen
 6. Wat een gave outfit, vooral die ketting en jasje zijn tof! Ik volg jullie nu via bloglovin! :) X
  www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd lastig wanneer je een maxi skirt of dress kan dragen,
  Maar gelukkig komt het zonnetje er door! :) mooie outfit dame!

  kisses ♥ www.glamorousvision.blogspot.nl
  (New post on my blog)

  BeantwoordenVerwijderen