GENOMINEERD: Liebster Award!


De wat?! was het eerste wat ik dacht toen ik een berichtje kreeg dat Blogger Joyce van 'Playtime!' ons wou nomineren voor de 'Liebster Award'. Om niet stom te lijken even snel gegoogled. De Liebster Award is een super leuk initiatief om beginnende bloggers een beetje te promoten. De Award krijg je niet zomaar, je moet namelijk genomineerd worden door een andere blogger die vindt dat jou blog de award echt verdiend en jouw blog dus een echte aanrader vind. Wij zijn zeer vereerd en zeiden natuurlijk ja!Opdracht 1: 'het bedankje'

Als eerst willen wij Blogger Joyce van het blog 'Playtime' bedanken voor de nominatie. Playtime is een blog voor dierenliefhebbers met een hond of kat. Joyce onderzoekt wat voor mogelijkheden op speelgebied er zijn voor je viervoeter. Daarnaast runt ze ook nog een webshop die hier helemaal op aansluit. Helemaal leuk aangezien ik ook 2 knappe kitties heb!
Playtime vind je hier: Playtime!

 

Opdracht 2: Q&A! vragen beantwoorden..

 1. Whaaazzzuuup?
  We merken wel dat Joyce een wat moeilijke start had wat betreft het vragen verzinnen! Wij hebben serieus wel 10 minuten besteed aan het bedenken wat we nou moeten antwoorden op deze vraag. De conclusie: te lastig!

 2. Waarom moeten mensen jouw Blog gaan volgen?
  Wij zijn twee hele gewone meiden met een blog over onze passie voor mode & beauty. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat de belangrijke zaken uit het leven ook besproken worden. Veel meiden zijn onzeker of kampen met andere problemen en wij hopen die straks ook bespreekbaar te maken op ons blog. Laten weten dat alles perfect kan lijken aan de buitenkant maar dat zelfs de populairste/succesvolste mensen ook maar 'normale' mensen zijn. Ik denk dat we ons hiermee ook onderscheiden van de rest. Zie ons eerste Lifestyle artikel: Hi I am Shy, who are you?. Een artikel over extreem verlegenheid, onzeker zijn en selectief mutisme.

 3. Wat vinden je vrienden van jouw Blog, of Blog  je anoniem? (In het laatste geval, waarom?)
  We krijgen eigenlijk alleen maar positieve reacties van vrienden en familie. Iedereen vind het heel leuk voor ons!

 4. Wat is jouw "Guilty Pleasure"? Maakt niet uit op welk gebied, hoe fouter, hoe beter!
  Oh die van Charlotte zijn definately haar hagelslag shotjes! Als arm studentje heeft ze soms geen lekkers (qua snoep/chocola/chips) in huis en wel cravings voor chocola.. dan wordt het shotglaasje voor alcohol gevuld met hagelslag en gooit ze het zo achterover.. ik blijf het bizar vinden!

  Ik kan enorm genieten van gamen, vooral role playing games. Ik heb MMORPG's als Diablo II + de expensionpacks jaren gespeeld maar mijn grootste verslaving was toch wel de MMORPG World of Warcraft. Dan stond ik op en ging eten en gamen, liep mijn krantenwijkje en ging dan weer verder gamen. Mijn moeder bracht mijn eten boven. Ik at niet eens meer mee aan tafel. Tot diep in de nacht speelde ik dan door en dan herhaalde het hele ritueel zich weer opnieuw. Charlotte kwam dan wel eens langs en dan moest ik nog 'even snel' wat dingen inleveren blabla en dan waren we weer 1,5 uur verder waarbij Charlotte naar mijn schermpje staarde. Ik game nu bijna nooit meer mede omdat als ik een spel speel ik niet echt heel casual kan spelen, ik moet en zal dan de beste items behalen en daar gaan gewoon veel uren in zitten, uren die ik nu niet meer heb door mijn studie, werk het huishouden en mijn pony's maar het kriebelt soms wel hoor maar dan voel ik mij toch weer schuldig tijdens het spelen omdat ik eigenlijk mijn tijd anders zou moeten besteden.

 5.  Welk boek heb je echt verslonden? Mocht je geen boeken lezen, welke film heb je grijs gedraaid?Wij hebben beide als tieners de boeken van Kate Cann; Verliefd, Samen en Twijfels verslonden en konden daarna nog uren over de boeken plaatsen. Het boek LA Candy van Lauren Conrad heb ik (Samantha) ook echt verslonden, letterlijk. Boek ligt uit elkaar haha.

 6. Wat is het meest gênante dat je als kind/puber ooit hebt gedaan?
  Samantha:"Ik denk die van mij wel gênant genoeg telt voor 2... Dat is namelijk dat ik als 3 jarig meisje bij de buurvrouw voor de deur heb gepoept. Ik kon het niet meer ophouden maar was wel al zindelijk en droeg dus geen luier meer. Buurvrouw kwam niet snel genoeg bij de deur. Dus ik heb mijn onderbroekje maar opzij geschoven en het laten vallen haha! Ik was 3 dus weet er niet veel meer van maar door de verhalen van mijn moeder (die het heeft moeten opruimen) heb ik dit gênante verhaal te horen gekregen. Is ook nog jaren in geuren en kleuren aan alle familieleden en vrienden verteld. Nu kan ik er gelukkig wel om lachen maar als puber vond ik het niet echt leuk. Mijn moeder heeft het zelfs toen ik 16 was aan mijn vriend vertelde wat toen net mijn vriendje was. I was not amused.

  Charlotte:"Haha, lig helemaal in een deuk om die van Samantha! Die heeft ze me nooit verteld.
  Ik heb volgens mij als kind nooit zo héél veel gênante momenten meegemaakt omdat ik die meestal uit de weg ging. Zie dit artikel. Het meest genante moment wat ik me kan herinneren is dat ik als kind op de kermis liep met mijn oma en ik zat wat om me heen te kijken. Toen ik mijn oma's hand vast pakte kwam ik er ineens achter dat ik de verkeerde hand te pakken had! Ik schaamde me kapot.. ik kan het me nog steeds heel goed herinneren."

 7. Als je op je Ipod of MP3 speler kijkt, welk nummer heb je dan het meest geluisterd?
  Charlotte en Samantha:" Het nummer Champions in Disguise" " We zijn er nog niet uit of hij van Rihanna is of van Andrada (Roemeense tienerster) Wij vinden hem in ieder geval erg leuk!"


 8. Wat is het slechtste cadeau dat je ooit hebt gekregen en het slechte cadeau dat je ooit hebt gegeven?
  Samantha:"Een gratis aangevraagde mascara waarvoor ik zelf de tip had gegeven aan diegene dat ze die gratis kon aanvragen. Het was best awkward om te doen alsof je er heel blij mee bent. Ik vraag me nu nog wel af of diegene dat gewoon vergeten is of het expres heeft gegeven.. Ik doe eigenlijk altijd mijn best om een leuk cadeau te vinden passend voor degene waar ik het aan geef. Ik kan daarom zo gauw niet een slecht cadeau bedenken"

  Charlotte: "Ik krijg eigenlijk nooit echt slechte/foute cadeaus en geef ze ook niet... Nouja het foutste cadeau wat ik ooit gegeven heb is een fopcadeau met één 'echt' cadeau er in(weet niet eens meer wat het cadeau zelf was). Ik had het samen met een vriendin ingepakt in een doos vol kattenvoer, grabbelen maar! En dan zaten er ook nog wat fop cadeaus bij, lekker flauw. Heb je helemaal voor niks gegrabbeld! "

 9. Heb je een bepaald ritueel? Bijvoorbeeld als je opstaat, wanneer je gaat slapen of als je iets belangrijks moet doen.
  Samantha:"Ik heb niet echt rituelen voor het slapen gaan of bij het opstaan. Als ik iets belangrijks moet doen app ik wel Charlotte altijd helemaal gek met hoe zenuwachtig ik wel niet bang en dat ik het vast helemaal verkeerd ga doen!"

  Charlotte: "Het enige ritueel dat ik 's ochtends heb is mijn wekker minimaal drie keer 'snoozen' voordat ik opsta, telt dat ook als ritueel? haha."

  Samantha:" Oh ja dat doe ik ook! Zet mijn wekker expres een kwartier vroeger zodat ik kan snoozen haha"

 10. Waar kunnen we jou voor wakker maken?
  Samantha:"Voor een reisje naar een warm land, dan pak ik zo mijn spullen! Slaap ik in de auto en vliegtuig wel verder haha" 

  Charlotte:"Ik houd er niet zo van om wakker gemaakt te worden, vooral 's ochtends niet! Maar voor iets belangrijks mogen mijn vrienden/familie mij altijd wakker maken."

 11. Als je elk dier zou kunnen kiezen om een ritje op te maken, welk dier zou je dan kiezen en waarom?
  Samantha:"We maken altijd al veel fijne ritjes met onze pony's maar het lijkt me ontzettend gaaf om eens op een leeuw te rijden. Dikke bos manen vastpakken en over de vlaktes. Mede omdat het zulke mooie dieren zijn maar niet geschikt als gehouden dier. Het lijkt me gewoon heel bijzonder, maar het liefst maak ik gewoon een ritje op mijn allerliefste ponybeest"


  Charlotte: "Ik zou heel graag wel eens op een kameel willen rijden, lijkt me zo grappig tussen die twee bulten in haha. Ben heel benieuwd hoe dat zit!"
Samantha met haar pony Amigo


Opdracht 3: 11 vragen verzinnen

Voor de genomineerde bloggers hebben wij 11 leuke vragen bedacht:
1. Waarom ben jij begonnen met bloggen?
2. Wie gaf jou je eerste zoen?
3. Heb je wel eens een 'disaster date' gehad, zo ja vertel!?
4. Wat is een leuk feitje van jezelf wat niemand van jou verwacht?
5. Waarvan heb je spijt?
6. Wat was jou leukste stap avond?
7. Wat is jouw droombaan?
8. Wie mis je?
9. Als je vanavond het vliegtuig kon pakken naar een bestemming naar keus, waar zou je heen gaan en waarom?
10. Wat wil je ooit nog eens proberen in je leven maar durf je niet zo goed?
11. Wat is jou mooiste herinnering?

Onze genomineerde bloggers:
- Komt nog!

1 opmerking:

 1. Jullie hebben echt hele leuke antwoorden gegeven. Zo kom je ook wat te weten over jullie!

  BeantwoordenVerwijderen