OUTFIT: Biker jacket
Het was prachtig weer en eigenlijk niet de bedoeling dat we mij ook zouden shooten maar we dachten, hey, we hebben alle tijd en het is zulk mooi weer.. Volgende keer houden we het toch echt op 1 outfitshoot per dag want brrr wat was het koud toen de zon wat onderging en zich achter de huizen ging verschuilen. Het gaat ook ten koste van de foto's want lachen als je het koud hebt is toch wat moeilijker dan als je het lekker warm hebt. Toen ging het ook nog harder waaien en de gevoelstemperatuur zakte nog lager.. Hier dus de enkele foto's waarbij mijn haar niet voor mijn gezicht is gewaaid! Moeilijk te geloven dat toen ik het nog niet koud had ik nog vrolijk rond huppelde met mijn jasje open en mijn camera in mijn hand.. Aan het eind wilde ik graag in ski-pak met + 2 dekens mijn bed inrollen en er niet meer uit komen! hihi
Ik ben ontzettend blij met deze gave blouse en jasje. Ze hebben mij beide heel weinig gekost en toch zijn het unieke items. Deze outfit is lekker budget maar toch fashionable.


Accessoires: Haircuff: H&M, Armband: Six, gouden ring: juwelier die gestopt is helaas, circle scarf en tas: Primark

Kleding: schoenen: Miamor Style, Bikerjasje: markt, legging en blouse: E-bay


Liefs,
Samantha van de Mode


Geen opmerkingen:

Wij vinden het leuk als je een reactie achterlaat!